Ce fericită este viitoarea mămică Gabi Cristea!

2-bd-1.jpg

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea (42 de ani) radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată
Foto: Mihai Ionescu

După îndelungi şi costisitoare tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii! Vedeta tv este însărcinată în 15 săptămâni, urmând ca la finalul lunii august ea şi soţul său, Tavi Clonda, să devină părinţi. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi fix după ce medicul le-a spus că nu sunt probleme cu sarcina.

Pe 30 aprilie, Gabi Cristea (42 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) sărbătoresc doi ani de la cununia civilă, iar vestea pe care le-a dat-o  medicul ginecolog este cel mai aşteptat cadou care le încununează iubirea, dar mai ales eforturile costisitoare pe care le-au făcut pentru a avea copii. Prezentatoarea Kanal D şi cântăreţul vor deveni părinţi peste cinci luni, iar vestea dată de medici a făcut-o pe brunetă să lăcrimeze de fericire. Şi asta, pentru că a aşteptat-o de mai bine de un an, timp în care a făcut tratamente şi fertilizări in vitro.

2-bd-2.jpg

Vedeta a fost la control împreună cu soţul ei, Tavi Clonda
Foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Gabriela, zilele trecute, în timp ce ieşea dintr-un spital specializat pe tratamente de reproducere umană asistată, situat în zona Băneasa. Este locul în care Cristea a mers regulat şi a ascultat cu sfinţenie toate sfaturile medicului pentru a avea rezultate pozitive. În ziua respectivă, Gabriela a ieşit cu cel mai larg zâmbet pe buze, după ce ecograful i-a arătat că fătul se dezvoltă normal. Vedeta tv este însărcinată în 15 săptămâni şi urmează să nască la finalul acestei veri. Apropiaţii cuplului spun că aceasta va fi mămică de băieţel, însă abia la următoarea ecografie va fi confirmat sută la sută.
Sarcina a schimbat-o vizibil pe prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Cu câteva kilograme în plus şi cu o burtică uşor rotundă, Gabi a ieşit din clinică cu un dosar care conţinea reţete şi alte acte medicale. Deşi sarcina este vizibilă, viitoarea mămică a îmbrăcat haine largi şi lungi care să i-o mai ascundă. A fost toată numai un zâmbet şi radia de bucurie, spre desoebire de soţul său care a fost peste măsură de încruntat şi nu a ridicat o clipă privirea din pământ.

”Am făcut o casă destul de mare, trebuie să o umplem cu mulţi copilaşi, câţi va vrea Dumnezeu”, spunea în urmă cu câteva luni Tavi, la o emisune tv, şi iată că li s-a îndeplinit dorinţa de a avea un moştenitor. Şi Gabriela şi-ar mai dori copii, însă este conştientă de procentele de reuşită ale acestor tratamente.

A divorţat cu scandal de Marcel Toader

2-bd-3.jpg

Gabriela Cristea a divorţat în 2013 de Marcel Toader

Gabriela Cristea nu este la primul mariaj. Ea a mai fost căsătorită, timp de cinci ani, cu Marcel Toader. Povestea lor de dragoste s-a încheiat cu un divorţ zgomotos, în iunie 2013. Procesul de separare a fost unul extrem de costisitor şi chiar şi acum cei doi bat drumurile la tribunal. Vedeta tv şi-a acuzat fostul soţ că i-a tocat banii şi i-a cerut în instanţă să-i restituie banii investiţi într-o firmă.

După mariajul eşuat, Gabriela Cristea şi-a găsit liniştea chiar în braţele colegului ei de emisiune, Tavi Clonda, iar pe 30 aprilie 2015, la un an şi jumătate de când şi-au început relaţia, cei doi s-au căsătorit. Coincidenţa a făcut ca în acelaşi an şi fostul soţ al Gabrielei să se recăsătorească, solista de muzică populară Maria Constantin fiind aleasa lui.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1