Ce fericită era mireasa lui Bebe Cotimanis la nunta de acum 4 ani!

CLIIMA20140603_0155_1.jpg

La petrecere au participat în total 27 de persoane

Are 62 de ani şi fluturi în stomac precum un adolescent. Vestea că Bebe Cotimanis calcă strâmb cu o colegă de breaslă, deşi acum 4 ani îşi punea pirostriile cu distinsa Florina Mărcuţă (49 de ani), a surprins pe toată lumea. Dacă priveşti imaginile de la nuntă ai fi putut jura că nimeni şi nimic n-ar fi putut să despartă ceea ce Dumnezeu a unit.

Fostul jurat de la “Românii au talent” (PRO TV) revine în centrul atenţiei, dar de data asta nu cu un proiect profesional. Site-ul www.spynews.ro publică fotografii grăitoare cu actorul în compania unei alte femei decât soţia sa, iar ipostazele nu sunt deloc amicale, ci romantice. Bebe Cotimanis şi colega sa de breaslă, Iulia Dumitru, alături de care joacă în piesa de teatru “Old Love”, la Teatrul din Piteşti , se ţin de mână, se sărută pe buze, ba chiar au fost împreună la Mănăstirea Curtea de Argeş, unde au aprins lumânări şi s-au rugat, cine ştie, poate pentru binecuvântarea relaţiei lor.

bebe_si_iulia_dumitru_nou.jpg

bebe cotimanis amanta iulia dumitru
Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru, pe scenă în piesa "Old Love"
Foto: arhivă personală

Imaginile sunt cu atât mai şocante cu cât toată lumea ştia că Bebe Cotimanis are o căsnicie frumoasă alături de Florina Mărcuţă, de profesie make-up artist, femeia pe care a luat-o de soţie în mare secret, în vara lui 2014, după orelaţie de 15 ani. Cei doi au împreună şi un fiu, pe Matei (16 ani), care este un elev model, pasionat de baschet şi de atletism. Contactată de Click! azi, 6 februarie, pentru un punct de vedere legat de relaţia extraconjugală a soţului ei, Florina Mărcuţă ne-a spus scurt: “Nu pot să comentez această situaţie”.

CLIIMA20140603_0156_1.jpg

La petrecere au participat în total 27 de persoane

Mai are o fiică dintr-o căsnicie anterioară

Puţini ştiu că Bebe Cotimanis mai are o fiică, dintr-o căsnicie anterioară, care a durat 9 ani. Adela (28 de ani) şi-a moştenit tatăl şi a terminat facultatea de Film şi Televiziune. Acum realizează producţii de filme mici, traduceri din engleză şi îşi croieşte singură hainele. „Pe toţi îi iubesc enorm, sunt persoanele care-mi luminează existenţa”, ne spunea Bebe Cotimanis în urmă cu 2 ani.

CLIIMA20140603_0154_1.jpg

La petrecere au participat în total 27 de persoane

S-au căsătorit în 2014. Iată toate detaliile de la nuntă!

Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au hotărât să facă pasul cel mare abia în vara lui 2014, când s-au căsătorit religios la o mănăstire din vârf de munte. „Eu consider că pasul fusese făcut de mult, doar suntem o familie. Însă acum s-a copt situaţia. A fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinary, care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", declara, în exclusivitate pentru Click!, voice-over-ul de la PRO TV.

CLIIMA20140602_0047_1.jpg

Constantin Cotimanis şi Mărcuţa Florina s-au căsătorit într-un cadru mirific la Vatra Dornei.

“Ne-am cununat religios pe 31 mai 2014, la o mănăstire din Vatra Dornei. Petrecerea a fost în cadrul foarte restrâns, la o pensiune. Doar trei familii de prieteni, naşii şi rudele apropiate. În total vreo 27 de persoane, cu tot cu copii. Iniţial am vrut să fim doar noi cu naşii, dar ştiam că nu ne va ieşi. Am preferat intimitate, am vrut ca acest moment să fie doar al nostru", ne-a declarat atunci şi Florina Mărcuţă.

CLIIMA20140603_0054_1.jpg

Fotograf la cununia celor doi a fost Mircea Cotimanis, fratele actorului

Florina Mărcuţă are academie de machiaj

Soţia lui Bebe Cotimanis este şefă a unei şcoli de machiaj din Bucureşti, care îi poartă numele soţului - Cotimanis Show, şi care e partener oficial Fashion Tv România. A povestit că machiajul de mireasă şi l-a făcut, evident, singură. Rochia destul de îndrăzneaţă şi sexy i-a făcut-o verişoara ei, designerul Geanina Olaru, iar de coafură s-a ocupat fiica vitregă, Adela Cotimanis. „A fost o petrecere ca-n poveşti, ne-am simţit extraordinar. Am stat acolo doar 4 zile, acum am început munca. Copii, Matei şi Adela, s-au bucurat enorm pentru noi, şi-au dorit acest lucru pentru părinţii lor", a mai spus Florina Mărcuţă.

8-vedete-4x.jpg

S-au căsătorit anul trecut
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1