Ce fericită e Tania Budi cu iubitul tinerel la Paris!

12_2-col-tania-budi.jpg

Frumoasa blondă face naveta în Franţa pentru iubitul ei, Marin Burcea

Dragostea o face şi mai frumoasă pe Tania Budi, în buletinul căreia scrie că a împlinit 50 de ani în luna februarie. Faţa ei arată însă de 30, mai ales că de 10 luni încoace radiază de fericire.

Iar asta pentru că blondina s-a îndrăgostit de un constănţean pe nume Marin Burcea, care e caporal în Legiunea Străină, acesta fiind şi motivul pentru care Tania face naveta pe ruta România-Franţa. În februarie, cei doi au petrecut o săptămână la Paris şi au sărbătorit aniversarea Taniei, în martie au sărbătorit primăvara în Marsilia, chiar lângă locul de muncă al bărbatului, iar acum iată că se bucură din nou de aerul parizian. Cele mai recente poze de pe Instagram ne-o arată pe Tania fericită, alături de iubit, în faţa catedralei Notre-Dame. 

Loading...

Citește și

  • Iarna a fost grea şi lungă şi s-a prelungit până în martie, inclusiv, aşa că vedetele n-au mai avut răbdare şi au evadat în străinătate, ca să se bucure de soare şi de plajă. De acolo au pus pe reţelele sociale cele mai reuşite poze cu ele în costum de baie, ca să ne arate că şi-au pregătit trupul pentru perioada estivală.

  • Tania Budi, aniversare, dieta, cum se mentine Tania Budi, debut, TVR, Narcisa Salbatica

    Tania Budi şi-a găsit sufletul pereche la 50 de ani! Blondina se iubeşte cu un constănţean, caporal în Legiunea Străină, iar dragostea pentru el a determinat-o să facă un gest romantic. Pe lângă efortul de a călători foarte des pentru a-l vedea, Tania şi-a tatual un cuvânt plin de semfificaţii la încheietura mâinii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1