Ce fericită e Romaniţa Iovan când botează! Creatoarea a fost naşă din nou

romanita-bebe.jpg

romanita iovan bebelus slujba de botez
Romaniţa Iovan a creştinat o fetiţă superbă
Foto: arhivă personală

Romaniţa Iovan şi logodnicul ei, avocatul Iulian Gogan, au foşi naşii de botez ai unei fetiţe superbe, weekendul trecut, creatoarea de modă fiind obişnuită cu acest rol. În ultimii ani, vedeta a creştinat cel puţin zece copii şi de fiecare dată o face cu aceeaşi bucurie în suflet.

A fost petrecere mare în familie Romaniţei Iovan weekendul trecut. Creatoarea de modă şi partenerul ei de viaţă, Iulian Gogan, şi-au însuşit rolul de părinţi spirituali pentru fetiţa unor prieteni. Vedeta a ales pentru acest eveniment un deux-pieces negru, sacoul fiind accesorizat cu aplicaţii în aceeaşi nuanţă.

romanita-nasa-de-botez.jpg

romanita iovan iulian gogan nasi bebelus
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan au creştinat o fetiţă
Foto: arhivă personală

"Bucuria părinţilor sufleteşti, spirituali, alături de prinţesa noastră", a notat vedeta în dreptul imaginilor din biserică în care fericirea i se citeşte pe chip. Avocatul Iulian Gogan a optat pentru un sacou în nuanţe de bluemarin şi a renunţat la cravată.

apa.jpg

iulian gogan apa cristelnita nas de botez
Naşul a avut grijă ca apa din cristelniţă să fie încălzită înainte
Foto: arhivă personală

Pe întreaga durată a slujbei, Romaniţa a fost foarte atentă la nevoile micuţei. Şi naşul a avut rolul lui. Avocatul s-a ocupat ca apa din cristelniţă să fie caldă. 

În ultimii ani, creatoarea de modă a botezat mai mulţi copii, ea având cel puţin zece fini până în acest moment. 

Loading...

Citește și

  • romanita iovan dieta stil de viata silueta

    Arată ca o adolescentă, dar Romaniţa Iovan nu stă cu mâinile în sân! Creatoarea de modă are mare grijă la alimentaţie, face mult sport şi se culcă întotdeauna înainte de miezul nopţii. Chiar dacă este disciplinată şi nu se abate de la programul ei, femeia de afaceri recunoaşte că unui singur lucru nu îi poate rezista, acesta fiind de altfel şi unicul ei viciu.

  • Romaniţa nu se dă bătută când vine vorba despre fiul ei. În baza unei legi care vizează pensia de urmaş, creatoarea de modă urmează să dea din nou în judecată Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, pentru restituirea unei sume importante de bani care urmează să-i revină lui Albert.

  • adrian iovan, romanita, vila, fiu Albert, papagal, mostenire

    Romaniţa Iovan (52 de ani) şi doctoriţa Mihaela Steriu se războiesc de mai bine de trei ani prin sălile de tribunal pe vila şi pe terenul de la Otopeni, rămas moştenire după moartea pilotului Adrian Iovan. Cele două femei nu au îngropat securea războiului nici în Săptămâna Mare, de data aceasta certându-se pe papagalul lui Albert, fiul Romaniţei, care a dispărut din casă.

  • romanita iovan primul eveniment monden

    Un eveniment monden a scos-o din casă pe Romaniţa Iovan. Creatoarea de modă a absentat aproape trei ani din spaţiul public, ea fiind în doliu după fostul soţ. Pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în urma tragicului accident aviatic din Munţii Apuseni din ianuarie 2014.