Ce fericită e Diana Munteanu de când s-a împăcat cu iubitul infidel! Unde a dus-o "Bi" ca să-l ierte

diana_si_bogdan.jpg

diana munteanu bogdan nemteanu
Diana Munteanu şi Bogdan Nemţeanu se distrează în Creta
foto: arhiva personală

După o relaţie tensionată presărată cu multe certuri și la fel de multe împăcări, toate pornind de la infidelitățile mai tânărului ei iubit, Dianei Munteanu i-a revenit zâmbetul pe buze. Vedeta Antena 1 i-a mai dat o șansă lui Bogdan Nemțeanu, alias "Bi" și, după ce s-au împăcat pe litoralul românesc, au continuat distracţia într-o destinaţie exotică. Cei doi au arătat tuturor ce dulce este revederea după o perioadă de incertitudini într-o serie de fotografii de cuplu pe conturile lor de socializare.

Diana Munteanu (38 de ani) iubeşte ca o adolescentă şi nici nu este de mirare că este toată numai un zâmbet. Iubitul ei, mai tânăr decât vedeta cu 12 ani, ştie cum să o facă fericită. Ca să o facă să uite de toate escapadele sale amoroase, Bogdan Nemţeanu a dus-o pe blondină într-o vacanţă în Creta. După ce s-au afişat împreună la o petrecere de botez, organizată recent de câţiva prieteni, cei doi au plecat în Grecia, de unde le arată celor care nu credeau în povestea lor cât sunt de fericiţi. În timpul în care au stat despărţiţi se pare că vedeta tv a fost ca pe ghimpi. 

diana munteanu bogdan nemteanuZoom
Vedeta Antena 1 i-a mai dat o şansă iubitului infidel si acum e foarte fericită
foto: arhiva personală

“Bi” s-a cuplat cu fata Catincăi Roman, Calina, la care a renunţat recent pentru a se întoarce în braţele Dianei. De-a lungul celor doi ani în care Bogdan Nemţeanu a format un cuplu cu vedeta Antena 1, craiul de Dorobanţi a înșelat-o pe prezentatoare cu Diana Gureșoaie, o fostă iubită, cu Magda Pălimariu, prezentatoarea Meteo de la Pro Tv, dar şi cu nepoata de 18 ani a Oanei Roman, Calina. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Încurcături în amor, între două colege de serviciu, de la Antena 1. Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii “Prietenii de la 11”, şi Calina Roman, reporter la “Xtra Night Show”, au împărţit, pe rând, acelaşi bărbat. Mai precis, Bogdan Nemţeanu a încheiat recent relaţia cu Calina, pentru a relua legătura cu Diana.

  • diana munteanu bogdan

    După divorțul din 2014 de fostul fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana Munteanu (38 de ani) și-a regăsit liniștea în brațele unui tinerel de 26 de ani. Alesul inimii ei este un bărbat cu 12 ani mai mic, Bogdan Nemțeanu, cu care a mers deja în vacanțe în Cappadocia sau pe litoralul românesc.

  • Divorțul de fostul fotbalist Claudiu Niculescu (40 de ani) pare să fie un capitol definitiv încheiat pentru Diana Munteanu (38 de ani). Vedeta de la Antena 1 a decis să „oficializeze” noua ei relație, cu un băiat de bani gata mult mai tânărcu, cu care - spune gura târgului - se iubește de mai bine de jumătate de an.

  • cei doi

    Diana Munteanu (38 de ani) a ales o zi specială pentru a face publică prima ei relație după divorțul de fostul fotbalist Caludiu Niculescu. Deși se zvonea de luni bune că se iubește cu un puști de bani gata, Diana a recunoscut acest lucru abia marți, chiar înainte de ziua de naștere a fostului soț.