Ce fericită e acum Magda Vasiliu după ce a fost greu încercată de boala fiului ei

magda-vasiliu_0.jpg

magda vasiliu
Magda Vasiliu se află în Italia de un an
Foto: arhivă personală

Magda Vasiliu a dispărut de pe sticlă şi îşi dedică tot timpul fiului ei, Vlad, pe care îl tratează de cancer la unul dintre cele mai multe clinici din Italia. Prezentatoarea a anunţat vara trecută că fiul ei în vârstă acum de 9 ani suferă de o formă a cumplitei boli, iar ea are nevoie de concediu medical pentru a-l îngriji. De când a fost diagnostocat, a trecut un an, iar băieţelul vedetei tv se simte foarte bine după curele de chimioterapie, dovadă ffind ultima imagine publicată de mama lui pe reţelele de socializare.

Nu există durere mai mare pentru o mamă decât să-şi ştie că copilul ei este bolnav, iar vindecarea nu stă în mâinile ei. Magda Vasiliu nu a stat însă prea mult să se gândească la faptul că nu are cum să-şi ajute copilul, ci a decis să plece din România cât de repede a putut în momentul în care a aflat că fiul ei Vlad, în vârstă de nouă ani, suferă de cancer. Curele de tratament au dat roade, iar acum vedeta tv respiră uşurată. Într-o imagine de familie, în care Magda apare alături de soţul ei, Cosmin Stoian, şi de Vlad, se poate observa că prezentatoarei i-a revenit zâmbetul pe buze. Şi are şi motive destule pentru că Vlad îşi revine de la o zi la alta şi se implică în activităţi specifice vârstei.

magda_vasiliu.jpg

magda vasiliu cosmin stoian vlad
Magda Vasiliu, Cosmin Stoian şi fiul vedetei se află în Italia
Foto: arhivă personală

În imagine, el apare purtând o cască de protecţie, semn că se plimbă cu bicicleta sau cu rolele, iar acest lucru nu poate decât să le dea speranţe mari părinţilor lui.  

Prezentatoarea tv Magda Vasiliu a ales să-şi trateze băieţelul în Italia şi se află în continuare acolo. Ea povestea că la un spital de copii din Bucureşti biopsia osoasă pe care încerca să o facă băieţelului ei i-ar fi pus viaţa în pericol, fiind o metodă invazivă, prin care celule neoplazice s-ar fi răspândit în corp. 

 

Loading...

Citește și

 • magda vasiliu

  ”Eroii mei și marea mea”, a scris Magda Vasiliu Stoian în dreptul primei imagini cu fiul ei de opt ani diagnosticat cu cancer în urmă cu șase luni și aflat la tratament în Italia. Știrista de la Prima TV pare să aibă în sfârșit motive să zâmbească, după o perioadă lungă de incertitudine.

 • magda vasiliu copil bolnav

  Tratamentul urmat de Vlad, băieţelul de 8 ani al Magdei Vasiliu, diagnostiocat în urmă cu patru luni cu cancer începe să dea roade. Prezentatoarea Prima Tv a anunţat că starea de sănătatea a fiul ei s-a ameliorat, dar este dezamăgită de cazurile pe care le vede zilnic venite din România, unde micuţilor nu li se acordă tot atât de multă atenţie ca şi la clinica unde se află copilul ei.

 • magda vasiliu apel sistem medical copil bolnav

  Cu fiecare zi care trece în Italia, Magda Vasiliu este convinsă că a luat cea mai bună decizie de a-şi trata băieţelul bolnav de cancer în străinătate. La curent cu tot ce se întâmplă în spitalele din România, prezentatoarea Prima Tv s-a arătat revoltată când a aflat că la Oradea copiii care suferă de leucemie şi au nevoie de sânge nu pot fi ajutaţi din cauza rezervelor insuficiente. Vedeta a atras atenţia că la spitalul unde este îngrijit Vlad nu se întâmplă aşa ceva. Ştirista este însă în continuare nemulţumită pentru că întâmpină în continuare probleme în a-şi lua concediu medical.

 • magda vasiliu copil bolnav

  Magda Vasiliu se află în Italia, cu fiul ei de şapte ani, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer. După ce şi-a strigat disperarea pentru că nu poate să îşi ia concediu medical, prezentatoarea Prima TV a primit asigurări că statul român o va ajuta să îşi rezolve problema. Însă Madga s-a lovit din nou de birocraţia din ţară.