Ce fericit e fostul soţ al Lorei cu iubita! S-au sărutat pe plajă

dan_badea_si_madalina_draghia.jpg

dan badea iubita madalina relatie
Dan Badea şi noua lui iubită, Mădălina, vor deveni soţ şi soţie
foto: arhiva personală

Nimic nu pare să-i mai amintească lui Dan Badea de fosta lui soţie! Comediantul a divorţat de Lora în 2014 şi de ceva timp şi-a refăcut viaţa alături de o tânără care nu are nicio legătură cu lumea mondenă. Cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste discret, departe de camerele de luat vederi şi bliţurile aparatelor de fotografiat.

Dan Badea a trecut printr-o mare dezmăgire după ce a ajuns în numai doi ani de căsnicie cu Lora la divorţ. Comediantul nu a stat însă să-şi plângă prea mult de milă şi şi-a refăcut repede viaţa amoroasă. Aşa cum artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu, şi fostul ei soţ, este fericit în braţele unei blonde, cu care se plimbă prin toată lumea din această primăvară. Cei doi şi-au luat o scurtă vacanţă şi se distrează în aceste zile în America, unde s-au sărutat pasional pe plajă.

dan_badea.jpg

dan badea america madalina iubita
Dan Badea şi iubita lui, Mădălina, în tandreţuri pe plajă
foto: arhiva personală

Dan Badea şi Mădălina, noua lui iubită, formează un cuplu de aproape un an. Ei au făcut publică reaţia de Ziua Îndrăgostiţilor. 

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi au ajuns într-un impas şi au decis că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. Cei doi au divorţat pe cale amiabilă, la notar, în 2014. 

Loading...

Citește și

 • dan badea iubita madalina relatie

  Un lucru e cert în ceea ce îl priveşte pe Dan Badea: nu mai există niciun dubiu că îi plac blondele. Actorul, care a divorţat de Lora în urmă cu aproape un an şi jumătate, se pare că şi-a refăcut şi el viaţa. Gurile rele ar putea spune despre alegerea comediantului că actuala lui parteneră pare copia fidelă a fostei soţii.

 • doinita oancea despartire ionut ghenu lora

  Despărţirea de Ionuţ Ghenu i-a provocat o mare tristeţe. Doiniţa Oancea a suferit enorm atunci când a aflat din Click! că iubitul ei este noul partener al Lorei, prietenă bună cu ea la momentul respectiv. A trecut cu greu peste această poveste şi şi-a pus zeci de întrebări. Acum a găsit răspunsul şi este pregătită să spună lucrurilor pe nume.

 • dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora

  Ce viaţă pe Dan Badea (36 de ani)! Fostul soţ al Lorei (32 de ani) încingea adevărate petreceri la piscină cu femei lipsite de inhibiţii. Puţini ştiu că înainte să fie cunoscut pe scena de stand-up comedy, actorul era şi gadza unor seri îmbibate din plin cu licori bahice. Badea îşi făcea veacul în cluburile de studenţi, unde anima atmosfera până în zori. A trecut mult timp de atunci, însă proverbul "lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba" i se potriveşte mănuşă fostului soţ al cântăreţei, care a revenit la vechile obiceiuri.

 • dan badea madalina iubita barcelona vacanta

  Dan Badea şi-a refăcut viaţa sentimentală după divorţul de Lora. Aşa cum artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu, şi fostul ei soţ, este fericit în braţele unei blonde, care nu are legătură cu lumea mondenă. Cei doi şi-au luat o scurtă vacanţă şi se distrează în aceste zile la Barcelona.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1