Ce fericit e Andrei Zaharescu în Africa, alături de superba soție!

18-19_vedete-zaharescu.jpg

Andrei Zaharescu, alături de Cosmina Ionescu

Consul al României în Africa de Sud, la Cape Town, Andrei Zaharescu (58 de ani) a petrecut Sărbătorile la căldură, alături de soţia lui, Cosmina Ionescu (38 de ani), şi de băieţelul lor de 4 ani.

În imaginile publicate pe pagina de socializare, fostul ştirist apare extrem de relaxat alături de noua lui familie, împărţind daruri pentru copiii românilor din Africa de Sud. Acum 5 ani, Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu (44 ani) formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, cu 15 ani de mariaj. Motivele despărţirii sunt surprinzătoare. „De multe ori, m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars. Ea i-a dăruit lui Andrei doi copii, Eva (17 ani) şi Petru (11 ani), apoi şi-a refăcut viaţa cu medicul estetician Constantin Stan. Zaharescu o mai are pe Catinca (23 de ani), regizoare, din relaţia cu actriţa Oana Mereuţă.

andrei-zaharescu-africa-de-sud_1.jpg

andrei zaharescu
Așa a arătat Crăciunul lui Andrei Zaharescu în Africa
foto: arhivă personală

Andrei Zaharescu a părăsit România în 2013

La sfârşitul lui 2013, la patru luni de la divorţul de Andreea Berecleanu, fostul prezentator de televiziune şi-a schimbat complet viaţa. Andrei Zaharescu a părăsit România pentru a fi consul la Cape Town şi şi-a regăsit fericirea alături de avocata Cosmina Ionescu, care şi-a lăsat şi ea în urmă viaţa şi cariera din România şi s-a angajat la consulatul din Africa de Sud.

andrei-zaharescu-africa-de-sud_2.jpg

andrei zaharescu
Andrei Zaharescu și soâia lui au fost gazde perfecte
foto: arhivă personală

Citește și:

Andreea Berecleanu, despre modul în care își crește copiii: «Habar nu am dacă psihologii sunt de acord»

De ce și-a retras Andreea Berecleanu copiii din școlile de stat. Abia acum a explicat

 

Loading...

Citește și

  • berecleanu sot

    Prezentatoarea Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul estetician Constantin Stan au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, duminică (18 septembrie). Evenimentul a avut loc la Primăria Municipiului București, primarul Gabriela Firea a fost cea care a oficiat evenimentul.

  • Andreea Berecleanu si Constantin Stan

    Andreea Berecleanu (43 de ani) și Constantin Stan (61 de ani) sunt împreună de șase ani, iar în noiembrie 2016 s-au cununat religios. Formează o echipă şi acasă, și la serviciu, unde celebra prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 îl ajută pe medicul estetician cu tot ce ține de partea de comunicare. Astăzi, 6 iunie, am găsit-o pe frumoasa vedetă în clinica soțului ei, din zona Herăstrău, şi am stat de vorbă despre viaţa ei de dincolo de micul ecran.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1