Ce fani loiali are! Inna a dat autografe la Alba Fest

inna.jpg

inna
Inna (29 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Inna (29 de ani) a fost una dintre numeroasele vedete care au urcat pe scenă la Alba Fest, în Piața Cetății Alba Iulia. Cântăreața a venit la festival sâmbătă (28 mai), unde a dat autografe fanilor care s-au bulucit să o vadă.

Se pare că Inna are un grup de admiratori loiali, care nu ascultă de gura lumii. Aceștia au dovedit că o apreciază pe vedetă indiferent de prestația ei pe scenă, așa că s-au înghesuit să primească autografe. Toate acestea, în ciuda faptului că ultimul concert al Innei, la București, a lăsat de dorit.

inna_la_alba_fest.jpg

inna la alba fest
Inna a venit la Alba Fest în a doua zi de festival, sâmbătă (28 mai)

 

Alba Fest se desfășoară annual în cea mai mare cetate a României, cetatea Alba Iulia. Festivalul are trei zile de concerte și distracții diverse, cu acces gratuit. Anul acesta, Alba Fest a început vineri, 27 mai, și se va termina duminică, 29 mai.

inna_live.jpg

inna autografe
Fanii s-au înghesuit la garduri ca să primească autografe de la Inna

 

În prima seară, au urcat pe scenă vedete precum Antonia, trupa Maxim, Carla’s Dreams, Adda, Feli Donose și Nicoleta Nucă. Sâmbătă sunt așteptați Inna și James Arthur, dar și Willy William, iar duminică vor cânta Ansamblul Profesionist „Mureșul”, Veta Biriș, Ioan Bocșa, Sergiu Cipariu și Ansamblul „Icoane”, Laura Lavric, Cornelia și Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu – acompaniază Ansamblul „Jidvei România” / Scena Piața Cetății.

desktop_james_arthur.jpg

james arthur alba fest
James Arthur s-a pozat cu fanii
Loading...

Citește și

  • inna sexy

    Ziele acestea Inna este în centrul atenţiei şi nu printr-un concert de zile mari, ci în urma mărturisirilor pe care artista le-a făcut despre perioada când era în şcoală. Bruneta a povestit că a fost agresată de învăţătoare pentru că era prea îndrăzneaţă şi nici cu colegii nu avea o relaţie prea bună. De când are succes pe plan internaţional, artista şi-a câştigat respectul celor cu care a făcut şcoală, nu însă şi pe al vecinilor din staţiunea Neptun.

  • inna eurovision

    Cea mai în vogă artistă internaţională din România apreciază Eurovision şi în următorii ani vrea să ne reprezinte la aceast concurs. Inna a urmărit Selecţia Naţională 2016, i-a susţinut pe Vanotek feat. The Code & Georgian şi îi pare rău că nu au câştigat ei.

  • Inna (29 de ani) are un succes nebun, pe plan internaţional, însă în România, ţara ei natală, le-a lăsat adesea un gust amar fanilor. Solista a intrat în gura internauţilor şi sâmbătă, după recitalul ei lamentabil, de la mega-concertul ”Forza ZU”, din Piaţa Constituţiei.

  • inna sani

    Inna a făcut mărturisiri uimitoare despre copilăria ei pe care şi-a petrecut-o la Mangalia. Cântăreaţa a povestit că viaţa ei nu a fost atât de bună ca acum.