Ce familie frumoasă! Teo Trandafir ni le-a arătat pe mama și bunica ei

teo_trandafir.jpg

teo trandafir
Teo și-a vizitat familia din Pitești
Foto: arhivă personală

Teo Trandafir (49 de ani) a obișnuit să fie discretă când vine vorba de viața personală. Chiar dacă apare de peste 20 de ani în fața telespectatorilor, când vine vorba despre ceea ce se întâmplă dincolo de camerele de filmat, vedeta Kanal D preferă să nu facă prea multe dezvăluiri.

Alături de fiica sa, Maia, Teo a făcut o vizită de suflet în orașul natal, Pitești, pentru a le vedea pe mama și bunica sa. Cu această ocazie, realizatoarea tv le-a arătat fanilor partea feminină a familiei sale, gest care nu a rămas nerăsplătit. Peste 3000 de persoane au apreciat imaginea-eveniment publicată pe Facebook, iar comentariile au fost dintre cele mai laudative.

"Cea mai importantă zi a anului, în familia mea. Patru generații de fete, mame și fiice, ne regăsim acasă, la Pitești. Iubire și respect... poveste", a scris realizatoarea tv în dreptul pozei care exprimă liniște, iubire și armonie.

teo.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir, alături de cele mai dragi persoane din viața ei
Foto: arhivă personală
 
Loading...

Citește și

 • teo trandafir aniversare 49 de ani

  Ce repede trece timpul! Maia, fiica lui Teo Trandafir, a crescut ca din apă, iar prezentatoarea e mândră că micuţa ei s-a transformat într-o domnişoară cochetă, care a început să se îmbrace elegant. Adolescenta a făcut furori într-o rochiţă de-o palmă şi sandale cu toc.

 • teo trandafir aniversare 49 de ani

  Pe cât de expansivă este în faţa camerelor de luat vederi, pe atât de discretă este cu viaţa personală! Teo Trandafir a împlinit, vineri (2 iunie), 49 de ani şi a trecut în revistă regretele pe care le are în plan personal şi profesional. Dacă la muncă îşi consumă cea mai mare parte din energie, acasă vedeta petrece timp preţios cu fiica ei, Maia. Puţini ştiu însă că prezentatoarea a trecut prin experinţa a două mariaje eşuate, despre care nu prea îi place să intre în detalii, mai ales la ceas aniversar.

 • teo trandafir fiica maia

  Teo Trandafir și fiica ei au o relație cu adevărat specială. Vedeta a adoptat-o pe Maia încă de când era mică, iar pe parcursul anilor au ajuns să formeze o legătură foarte strânsă.

 • teo trandafir scoala eleva

  Ce mult s-a schimbat această şcolăriţă inocentă de pe vremea când îşi tocea coatele pe bănci! Privirea pătrunzătoare este singurul lucru care i-a rămas intact şi pe care telespectatorii ei fideli îl văd când ea le dă întâlnire în faţa micilor ecrane. Vedeta este gazda unei emisiuni de divertisment de la Kanal d în care fanii ei o urmăresc cu cea mai mare atenţie.