Ce familie frumoasă are Diana Şucu, fosta ştiristă TVR: doi copii și un mariaj fericit alături de soțul milionar

22_1.jpg

Pe vremea când prezenta știrile
Citeste tot despre: 

A preferat discreția de când a părăsit pupitrul știrilor de la TVR 2 și s-a măritat cu omul de afaceri Dan Șucu (55 de ani). Acum, Diana (47 de ani), fostă Lăscărescu, actualmente Șucu, este fericită și împlinită.

Dan și Diana au doi băieți superbi, Dan Matei (14 ani) şi Petru Andrei Cristian (12 ani), iar zilele trecute, cu toții au fost la ceas de sărbătoare: “4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”. 

34_1.jpg

Diana și Dan au serbat 15 ani de iubire. Își adoră cei doi copii

Dar l-au serbat și pe băiatul cel mare: ”La un an distanță, adică pe 3 august 2006, s-a născut primul nostru băiat, Dan Matei Şucu. La mulți ani, minunea mea !”, a mai scris Diana, pe Facebook. Îmbrăcați elegant, Diana, Dan și cei doi fii ai lor au format tabloul familiei perfecte. Celebrul om de afaceri Dan Viorel Șucu a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu și au două fete împreună. El este patronul Mobexpert, cu o avere estimată la 90 de milioane de euro. 

Loading...

Citește și

  • diana sucu si sotul

    Diana Şucu, în vârstă de 46 de ani, cunoscută din prisma prin prisma posturii de fostă prezentatoare de televiziune şi femeie de afaceri de succes, formează un cuplu de 15 ani cu omul de afaceri Dan Şucu, împreună cu care are doi copii. Data de 25 aprilie este una importantă în familia ei, întrucât această zi le oferă două motive importante de sărbătoare. Iată ce mesaj emoţionant i-a transmis soțului său cu ocazia împlinirii a 57 de ani, dar și a 15 ani de căsătorie!

  • După o pauză de ani buni din showbiz-ul autohton, în care nimeni nu a mai știut nimic de ea, Diana Șucu a fost surprinsă de paparazzi Click! pe stradă, într-o ținută relaxată, alături de fiii ei, în timp ce își plimbau câinele. Fosta vedetă TV nu s-a schimbat prea mult nici după atâția ani de la dispariția din fața camerelor de luat vederi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1