Ce familie frumoasă are Adela Popescu!

14-vedete-foto-1-4-col.jpg

Prezentatoarea emisiunii «Vorbeşte lumea» (PRO TV) şi-a sărbătorit tatăl la Casa Armatei

Luna august a fost plină de evenimente pentru actriţa Adela Popescu, răsfăţata telenovelelor difuzate de Acasă TV. Pe lângă faptul că a revenit la muncă, ea s-a ţinut şi de petreceri în sânul familiei, sărbătorind căsnicia cu Radu Vâlcan, dar şi pe tatăl său, care a împlinit 68 de ani. La chefuri s-a reunit întreg familionul, în jur de 30 de persoane.

Partenera lui Cove de la „Vorbeşte lumea”, show care s-a întors la Pro TV, cu un sezon nou, şi care va bifa în curând 500 de ediţii, a avut parte de mai multe petreceri zilele trecute.

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

La petrecere s-au reunit şi mătuşile, dar şi nepoţii Adelei

Adela Popescu (30 de ani) şi Radu Vâlcan au sărbătorit doi ani de căsnicie, ziua de naştere a tatălui ei, Gheorghe Popescu, dar şi a nepoţilor săi, Alexandru, Luana şi Natalia: „Tata a împlinit 68 de ani şi a dorit să îşi facă ziua la Cercul Militar pentru că acolo era locul unde ieşea cu mama la prăjituri şi la cafele, când erau tineri şi veneau la Bucureşti. Este prima petrecere cu toată familia de când s-au mutat aici în Capitală şi ne-am bucurat să fim cu toţii! Din fericire, toată lumea a putut fi prezentă, chiar şi Alexandru mic (n.r. - fiul ei şi al lui Radu Vâlcan). Suntem fericiţi când ne reunim, iar asta compensează dorul şi nostalgia pe care ai mei le simt faţă de Şuşani (n.r-sat în judeţul Vâlcea), unde au stat. Totuşi, Crăciunul îl vom petrece în continuare acolo, iar primăvara vom merge mai des, deci nu am abandonat satul natal”, ne-a povestit, în exclusivitate, Adela Popescu.

Nu mulţi ştiu, dar artista mai are doi fraţi, Călin şi Bogdan, mai mari decât ea. Dar seria petrecerilor nu s-a încheiat, căci Adela va mai dănţui şi de ziua de naştere a colegului ei de prezentare, Cove, care pe 4 septembrie va împlini 43 de ani. Adela Popescu a devenit cunoscută în urma rolurilor din telenovelele “Numai iubirea” (2004) şi “Lacrimi de iubire” (2005). În prezent o puteţi urmări în “Iubire şi onoare”, serial redifuzat de PRO 2, fostul Acasă TV.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1