Ce fălcuțe are fetița Andreei Bălan! Vedeta, despre fericirea de a fi mamă

andreea_balan_main.jpg

andreea balan
Andreea Bălan este mama unei fetițe de cinci luni și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă
foto: Ghidul Miresei

Andreea Bălan (32 de ani) nu se dezminte nici de 8 martie. Vedeta rămâne fidelă deciziei de a nu face publice imagini cu chipul fetiței pe care a dus-o pe lume în toamna anului trecut. Și totuși, cea mai recentă fotografie publicată de Andreea pe Instagram a topit inimile fanilor.

Andreea Bălan trăiește de cinci luni fericirea de a fi mamă și se pregătește să-i spună Da! într-un cadru de basm iubitului ei, actorul George Burcea (28 de ani). De 8 martie, vedeta a făcut publică o imagine în care se văd fălcuțele delicioase ale micuței Ella Maya, dar și un inel de logodnă delicat.

”E minunat să fii mamă! La mulți ani tuturor femeilor! La multi ani MAMA!”, a scris Andreea pe contul personal de Instagram, iar prietenii virtuali s-au grăbit să-i întoarcă urările.

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan are o fetiță de cinci luni
foto: arhivă personală

 

De la începutul lunii octombrie, când a adus-o pe lume pe Ella, Andreea a fost zgârcită cu fotografiile. A arătat ba o mână, ba un picior, dar niciodată chipul fetiței. „Nu arăt fetiţa pentru că vreau să mai crească, este prea mică. Când o să aibă 15-16 ani și o să se uite pe internet, poate nu o să-i placă să vadă poze cu ea aşa. Stau să mai crească, să facă un an. Nu mi-ar plăcea ca ea să îmi reproşeze lucruri”, a explicat la un moment dat Andreea.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan george burcea

    Andreea Bălan (32 de ani) și iubitul vedetei, George Burcea (28 de ani), sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți duminică, 9 octombrie. Micuța Ella a primit, la naștere, din partea medicilor, nota zece cu felicitări.

  • andreea balan nunta plaja america

    Andreea Bălan (32 de ani) este însărcinată în luna a șaptea cu primul ei copil. Vestea că vedeta va deveni mamă după numai câteva luni de relație cu George, un actor mai tânăr cu patru ani decât ea, i-a luat pe mulți prin surprindere, dar cu siguranță nu a fost ceva neplanificat. Dimpotrivă, Andreea s-a gândit la toate înainte de a lua această decizie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1