Ce a făcut Ilie Năstase chiar de ziua lui Brigitte. Are legătură cu Amalia

18_gettyimages-522571874.jpg

Ilie Năstase a întârsiat la petrecerea aniversară a lui Brigitte Sfăt pentru că a mers la film cu fosta soție
Foto: Getty

Brigitte Năstase a povestit ce a făcut soțul ei doar cu câteva ore înaintea petrecerii aniversare a ei. Brigitte și Ilie au parte de multe probleme în ultima vreme, iar de curând cei doi au fost surprinși în diverse ipostaze agresive pe străzile din București.

Brigitte a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că Ilie s-ar fi întâlnit înainte de petrecerea ei aniversarăă cu fosta soție a tenismenului, lucru care a deranjat-o foarte tare. Pe lângă faptul că Brigitte nu știa că Ilie merge să vizioneze un film cu Amalia, el ar fi întârziat mai mult timp la petrecere. 

„Mi-a fost greu, în anumite anturaje, ca, după un pahar, chiar cu mine de mână să abordeze alte fete. A fost dureros, lucru pe care eu nu l-am acceptat niciodată. M-a deranjat foarte mult, în momentul în care am împlinit 40 de ani, el a ajuns după o oră jumate la ziua mea și am aflat ulterior că fusese cu fosta lui soție la un film”, a declarat Brigitte Năstase în cadrul unei emisiuni tv de la Antena 1.

Brigitte i-a cerut lui Ilie să se convertească la religia penticostală

„Eu i-am cerut lui Ilie… prețul pe care i l-am cerut este spiritual, nu material”, a continuat Brigitte Năstase în cadrul aceluiași interviu, mărturisind că are o relație foarte apropiată cu divinitatea și citește Biblia zilnic.

Loading...

Citește și

  • S-a ales cu două dosare penale într-o singură zi, o amendă de 2.300 de lei şi imaginea şifonată, însă Ilie Năstase nu a găsit sprijin la soţie. Brigitte a sărit ca arsă şi s-a dezis de el când a auzit că o înşeală. Singura care i-a ţinut isonul în această situaţie a fost fosta nevastă, Amalia.

  • ilie nastase brigitte sfat relatie cumnate soacra

    Soția lui Ilie Năstase a aflat și ea pățania fostului tenisman. Brigitte a citit în presă că Nasty a fost reținut de polițiști, însă nu a fost deloc sensibilizată de această întâmplare. Din contră, l-a apostrofat!