Ce a făcut Andreea Marin la «Uite cine dansează» pentru a-și ascunde gâtul

andreea_marin_gusa.jpg

andreea marin
Rochia a făcut-o să pară pe Andreea că are gușă?
Foto: captură Pro Tv

Dacă la prima ediție “Uite cine dansează!”, Andreea Marin a dat chix cu rochia aleasă, în a doua gală, fosta "zână a Surprizelor" a schimbat macazul.

Ținuta din prima emisiune i-a pus câteva probleme. Telespectatorii au observat că sânii ei nu au fost deloc flatați de vestimentație, la fel nici gâtul, care formase o cută inestetică.

andreea_marin_in_poiciare.jpg

andreea marin in picioare
Andreea Marin (42 de ani), în juriul „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

Zona bustului a fost eclipsată de cea a gâtului, care nu a fost deloc complimentată de rochia cu tul pe piept. Gâtul Andreei Marin i-a dat de gol vârsta, mai ales în momentele în care, pasionată să comenteze momentele concurenților, „Zâna” dădea expresiv din cap.

Părea că are gușă, așa că luni, 13 martie, a făcut ceva pentru a se asigura că acea cută care i-a adus critici nu o va mai deranja. Aceasta a sortat la rochia-sacou un colier cu un trandafir imens.

andreea1.jpg

andreea marin
Andreea Marin- look nou
Foto: captură Pro Tv
Loading...
 
 

Citește și

  • Anul 2017 a venit cu schimbări majore în viaţa Andreei Marin. Pe 27 februarie a divorţat oficial de Tuncay Ozturk, iar pe 6 martie a revenit pe micul ecran, fiind jurat în emisiunea „Uite cine dansează”, de la PRO TV. Dar cea mai mare schimbare a făcut-o cu ea însăşi. Andreea se dezgoleşte din ce în ce mai mult şi arată din ce în ce mai bine.

  • andreea marin

    Ţinutele elegante, accesorizate cu pantofi cu toc înalt, au ajuns acum o adevărată corvoadă pentru Andreea Marin, care în fiecare luni, este aşteptată, la Pro Tv să-i jurizeze pe concurenţii de la "Uite cine dansează!". Ca să strălucească în lumina reflectoarelor, "Zâna" face eforturi susţinute, fiind cunoscute problemele pe care jurata la are la picioare. Andreea Marin se luptă de ani de zile cu monturile şi nu de puţine ori a fost criticată atunci când a purtat sandale prin care defectul ei a fost văzut atunci când poate ea nu îşi dorea acest lucru.

  • mihaela radulescu, andreea marin

    Amândouă au trecut deja de 40 de ani, însă una a preferat să îmbătrânească natural, iar cealaltă nu se împacă defel cu fenomenul trecerii anilor. Andreea Marin nu are nicio operație estetică, în schimb Mihaelei Rădulescu îi cam place în plastic.

  • andreea marin

    Revenirea ”pe sticlă” a Andreei Marin într-o emisiune de divertisment programată la oră de vârf, la concurență cu una dintre cele mai de succes show-uri de la Antena 1 a fost de bun augur pentru Pro TV, dar mai puțin fastă pentru fosta Zână a surprizelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1