Ce a făcut Andreea Bălan în noaptea de Moș Nicolae

andreea_balan1.jpg

andreea balan
Andreea Bălan (31 de ani)
foto: Arhiva Personală

Noaptea de Moș Nicolae este una specială chiar și pentru artiști, care chiar dacă, uneori, nu reușesc să își petreacă Sărbătorile de iarnă alături de familie, se distrează făcând ceea ce le place cel mai mult. Acesta este și cazul Andreei Bălan (31 de ani), care a fost foarte ocupată în noaptea dintre sâmbătă (5 decembrie) și duminică (6 decembrie).

Vedeta nu numai că nu a putut fi alături  de cei dragi, dar s-a aflat la sute de kilometri depărtare de ei, în orașul Simeria. Ce făcea acolo? Fanii ar spune că le făcea un cadou minunat simerienilor. Îmbrăcată într-o rochie alb-negru, artista a făcut un adevărat show pe scenă.

Iată ce cadou le-a făcut fanilor

Mai mult, se pare că vedetei nu i-a displăcut deloc faptul că a trebuit să muncească în noaptea de Moș Nicolae. Drept dovadă stă și faptul că înainte cu o oră de a publica videoclipul de la concert, Andreea a publicat un mesaj inspirațional pe o rețea socială: „Orice ai face în viață, fă-o cu pasiune și totul va ieși exact așa cum ți-ai dorit!”.

Loading...

Citește și

  • andreea balan

    Andreea Bălan şi actorul George Burcea se iubesc de câteva luni, iar povestea de dragoste le-a adus mult noroc şi pe plan profesional. Mai ales lui George, al cărui nume nu era prea cunoscut pe piaţă, până să se combine cu fâşneaţa cântăreaţă. În timp ce el este solicitat pentru tot felul de spoturi publicitare, solista se pregăteşte de un turneu internaţional.

  • Andreea Bălan se mândreşte cu felul în care arată, mai ales că munceşte mult pentru a-şi menţine silueta perfectă. Solista a vrut să le demonstreze fanilor că nu are pic de celulită pe fund şi coapse: Andreea a publicat mai multe imagini pe un site de socializare în care poartă doar un costum minuscul de baie.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (31 de ani) a primit premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul galei Media Music Awards, iar, cu această ocazie, a vrut să demonstreze că îl merită. Dansul de pe scenă a fost, într-adevăr, unul inedit, însă garderoba i-a făcut mari probleme artistei.

  • andreea balan

    Andreea Bălan a vrut să facă un gest frumos de 1 Decembrie, dar, din păcate, nu a reușit decât să-și pună toți fanii în cap. Artista a postat o imagine cu ea îmbrăcată într-o rochie în culorile steagului României, dar i-a scăpat un detaliu care a umplut-o de penibil.