Ce a făcut Anca Serea înainte să revină în ring la "Uite cine dansează"

anca_serea_picior.jpg

anca serea picior accidentat orteza repetitii
Anca Serea poartă orteză la piciorul cu probleme
foto: arhiva personală

Anca Serea strânge din dinţi şi în ediţia din această seară de la "Uite cine dansează" de la Pro Tv va intra în ring, deşi s-a accidentat grav la piciorul stâng. În weekend, vedeta şi-a împărţit timpul între sala de antrenamente şi familie. Bruneta s-a jucat cu micuţii ei, care se pare că i-au dat forţă să treacă mai uşor peste neplăcerile cauzate de problemele de sănătate.

Anca Serea face eforturi disperate pentru a nu abandona competiţia de dans de la Pro Tv şi ascultă cu sfinţenie sfaturile medicilor ca să revină în ring. Toată săptămâna a mers şi a făcut recuperare, iar luni seara se pare că va dansa alături de partenerul ei Nicolai Curnic. Ediţia trecută, Anca Serea a intrat în scenă costumată, dar nu a putut saă danseze din cauza durerilor atroce. Nu a fost eliminată, deorece regulile internaționale ale show-ului sunt de partea ei. Potrivit, regulamentului un concurent poate să nu evolueze într-o emisiune dacă este accidentat.

anca_serea_copii.jpg

anca serea copii uite cine danseaza accidentare
Anca Serea a petrecut o zi minunată de duminică în familie, alături de micuţii ei
foto: arhiva personală

Bruneta nu vrea sub nicio formă să abandoneze competiţia, ci de dragul copiilor ei cu care a stat toată ziua de duminică, va dansa din nou. Anca Serea a fost supusă unei investigaţii RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentarea de la nivelul meniscului.

Loading...
 
 

Citește și

 • anca serea

  Emisiunile de dans au marele dezavantaj că îi pot duce pe concurenți la accidentări grave. După ce în a doua ediție de la "Uite cine dansează", Dana Budeanu a fost nevoită să abandoneze, și luni, 20 martie, Anca Serea nu a putut dansa din cauza unei afecțiuni la menisc.

 • anca serea uite cine danseaza picior accidentare

  Anca Serea face eforturi disperate pentru a nu abandona competiţia de dans de la Pro Tv. Bruneta nu a putut să danseze ediţia trecută, iar toată săptămâna a mers şi a făcut recuperare. Efectele se pare că încep să se simtă, căci fosta ştiristă de la Prima Tv a intrat din nou în sala de antrenamente alături de coregraful ei, Nicolai Curnic.

 • anca serea pro tv uite cine danseaza lacrimi copii

  E greu să fii mamă de cinci copii, iar Anca Serea abia acum simte acest lucru! Fosta ştiristă de la Prima TV a izbucnirt în lacrimi la repetiţiile "Uite cine dansează", noul show de dans în care a fost cooptată, când coregraful i-a cerut să fie mai implicată şi să nu mai uite paşii. Vedeta a clacat în faţa cuvintelor dure şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile care i se înnodau în barbă.

 • anca serea pro tv uite cine danseaza

  S-a spart conducta cu vedete la noul show de dans de la Pro Tv care va începe în această primăvară. Alături de prezentatorii Mihaela Rădulescu şi Cabral s-au alăturat în juriu Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu, iar în ringul de dans vor păşi Marius Manole, Dana Budeanu, Rona Hartner, Oana Zăvoranu, Joseph Hadad, ultima sosită fiind Anca Serea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1