Ce face Sanda Ladoşi pentru a-şi recăpăta silueta de acum zece ani

sanda-ladosi.jpg

Cântăreaţa s-a apucat de sport ca să aibă silueta de dinainte de a deveni mămică

Deşi are multe griji pe cap după ce a fost pusă la cârma Circului de Stat, Sanda Ladoşi vrea să-şi facă timp şi pentru ea. Mămica a doi copii, celebra artistă vrea să facă o schimbare din punct de vedere fizic, la cei 47 de ani ai săi. Nu s-a gândit la operaţii estetice, ci la sport, aşa că şi-a luat un antrenor personal.

A devenit mamă în urmă cu zece ani, pe când avea 37 de ani, iar de-atunci, Sanda Ladoşi a rupt orice legătură cu showbizul.

sanda.jpg

Sanda Ladoşi are acum 60 de kilograme. Doar două kilograme o mai despart de silueta de invidiat pe care o avea acum 10 ani

Deşi era în floarea celebrităţii şi avea concerte pe bandă rulantă, artista a preferat să se dedice în totalitate creşterii celor do copiii ai săi, Bogdan (10 ani), Ioana (8 ani). La vremea respectivă, pentru solistă nu a mai contat imaginea, aşa că a dat uitării sportul,  fără să-i pese de cele aproape 30 de kilograme acumulate. Acum, însă, când copiii ei sunt măricei, Sanda Ladoşi a considerat că se poate ocupa şi de carieră, aşa că şi-a reluat activitatea şi se află la conducerea Circului de Stat din Bucureşti, fiind responsabilă cu domeniul artistic.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe artistă zilele trecute, iar schimbarea e majoră! ”Viaţa de mămică este un pic altfel acum, pentru că s-au diversificat activităţile. Înainte eram non stop cu co-piii mei, însă acum sunt mari şi consider că le-am acordat timpul necesar pentru formarea lor. Cei şapte ani de acasă sunt esenţiali. Vizavi de greutate sunt aproape la greutatea de dinainte de a naşte. A venit timpul să mă ocup puţin şi de mine. Am acum 60 kg, faţă de 58 cât aveam înainte de a rămâne însărcinată. Cred că am avut şi 85 de kilograme la un moment dat, însă am slăbit în timp. E vorba de două sarcini, una după cealaltă, apoi a fost şi vârsta. Trebuie să mai lucrez ca să ajung la silueta de altădată. Alerg, fac mişcare, însă îţi trebuie consiliere, motiv pentru care chiar astăzi mă văd cu antrenorul. Am multe responsabilităţi, însă îmi fac timp să ajung pătrăţică”, ne-a spus, zâmbind, artista.

În ceea ce priveşte alimentaţia, artista nu a renunţat la nimic. ”S-au modificat cantităţile, sunt mai mici. Eu sunt foarte atentă la combinaţiile de mâncare. Nu cred în extreme, în diete drastice. Sportul este acum foarte important pentru mine. Uneori alerg seara, pentru că nu-mi permite timpul”, ne-a mai spus cântăreaţa.  

Are doi copii

Sanda Ladoși este căsătorită cu omul de afaceri Ștefan Tache din anul 2006. Au împreună doi copii, Bogdan (10 ani) și Ioana (8 ani). Din cauza lor, artista s-a retras pentru o perioadă din luminile rampei și a revenit în urmă cu un an. Însă nu regretă. Acum, cea care ne-a reprezentat România la concursul Eurovision din Turcia în 2004 a revenit pe scenă, iar în paralel se ocupă de Circului Globus din București, unde a fost numită directoare de Gabriela Firea, încă de la începutul anului.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1