Ce face Ozana Barabancea pentru a slăbi și mai mult. Vrea să ajungă la 60 kg

12-13-vedete-ozana-grasa.jpg

2016. Ozana ajunsese să cântărească în jur de 120 de kilograme

A slăbit spectaculos după operația de micșorare a stomacului, dar lucrurile nu se opresc aici. Ozana Barabancea a pornit pe acest drum și nu are de gând să se oprească până când nu ajunge la silueta din liceu.

A dat jos 25 de kilograme și nu doar garderoba i s-a schimbat, dar și stilul de viață. La 47 de ani, apreciata soprană a făcut modificări importante, iar acum este determinată să ajungă și să se mențină la 60-62 de kilograme, exact cât avea în adolescență. Nu este ușor, dar este dispusă să muncească și să scape de amintirea celor 120 de kilograme pe care le avea acum un an.

Invitată la emisiunea lui Mihai Morar, "Răi da' buni", jurata de la "Te cunosc de undeva" a recunoscut că s-a apropiat de sport, merge la masaj și își găsește liniștea la biserică. 

12-13-vedete-ozana.jpg


2017. Ozana Barabancea este tare mândră de noul ei look. Ea merge des la saloanele de înfrumuseţare, pentru tratamente corporale, de tonifiere a pielii

12-13-vedete-ozana.jpg

2017. Ozana Barabancea este tare mândră de noul ei look. Ea merge des la saloanele de înfrumuseţare, pentru tratamente corporale, de tonifiere a pielii
 

"Obligatoriu trebuie să merg la sală trei ore pe săptămână. Sportul mă ajută, fac masaj, nu mă uit doar în oglindă. Sunt o fată atentă. Dimineaţă înainte să mă dau jos din pat fac nişte exerciţii speciale pe care le fac de un an de zile. Voi ajunge aşa cum eram în liceu, 60, 62 de kilograme. Abia aştept. De pe data de 12 iunie anul acesta mă spovedesc şi mă împătăşesc săptămânal. Asta mă ajută foarte mult. Am dezlegare la carne pentru că sunt operată", a declarat Ozana Barabancea.   

Schimbările nu sunt doar la nivel fizic, căci artista se simte mai bine cu totul, doarme mai confortabil și mai puțin, este mai mobilă și mai relaxată.

12-13-vedete-2-col-ozana.jpg


Ozana a slăbit 20 kg după ce și-a micșorat stomacul
Loading...

Citește și

  • Ozana Barabancea (48 de ani) se topește pe zi ce trece, fapt pentru care hainele pe care le purta până acum două luni nu-și mai găsesc rostul în garderoba sa. Soprana a început să poarte articole vestimentare din ce în ce mai scurte și strâmte, astfel încât să-și evidențieze anumite părți ale corpului.

  • ozana barabancea operatie micsoarre stomac bucuresti

    Ozana Barabancea n-a mai reuşit să se subţieze, ca acum patru ani, doar cu ajutorul unei diete-minune, astfel că în iunie ea şi-a micşorat stomacul. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum soprana şi-a permis să îmbrace din nou costumul de baie. Ea a fost surprinsă, pe plaja din Mamaia, de fotoreporterii Click!