Ce face Nea Popa ca să-și plătească datoriile! A luat-o de la zero

12-13-vedete-3-col-fara-copii-tudorel-filimon_0.jpg

tudorel filimon nea popa
Împrumuturile l-au îngenuncheat pe Tudorel FIlimon
Foto: Arhiva Click!

Fostul concurent de la „Ferma Vedetelor” şi „Nea Popa” din „La Bloc”, actorul Tudorel Filimon, are probleme cu băncile, şi nu scapă de datorii. Însă viaţa e mai frumoasă de când joacă în „Regele Gloabelor”, unde e răsfăţat de partenerul de scenă, Andrei Duban.

La 62 de ani, Tudorel Filimo  a luat-o de la zero, după ce împrumuturile l-au îngenuncheat. Acceptă orice contract pentru a putea plăti datoriile la bancă, dar şi avocaţii, care se zbat, în instanţă, să-i recupereze casa din zona Andronache. El ştie că are şanse minime, căci vila are deja alt proprietar, în urma licitaţiei din 2015, dar nu se dă bătut. Tudorel Filimon munceşte ca în anii tinereţii, punând ban peste ban pentru a ieşi din încâlcita situaţie financiară. Vrea să anuleze executarea silită de anul trecut, în urma căreia a trebuit să predea cheile vilei pentru care, de altfel, s-a şi înglodat în datorii de peste 30.000 €. Dovadă că nu stă cu mâinile în sân sunt afişele pieselor în care a fost distribuit, ”Slugă la doi stăpâni”, “Monşer, stăm rău”, ”Gâlcevile din Chioggia”, ”Haimanaua”,  ”Azilul de noapte” iar de curând îm “Regele Gloabelor”.

Răsplătit cu dulciuri

Îndrăgiţi de public, Andrei Duban şi Tudorel Filimon, actorii din “Regele Gloabelor”, sunt prieteni foarte apropiați şi foarte buni colegi în proiectele pe care le au. De fiecare dată, la petrecerile de după spectacole, devorează toate prăjiturile care sunt pe masele aranjate special. Le plac atât de mult şi au gusturi foarte fine, încât prieteni le aduc multe dulciuri special pentru ei. La spectacolul “Regele Gloabelor” care se joaca la Teatrelli, Andrei şi Tudorel au fost răsplătiţi, la un moment dat, cu câte un tort în formă de sânii unor femei voluptoase. Spre bucuria lor au mâncat tortul împreună cu colegii lor de spectacol.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • La 62 de ani, Tudorel Filimon - sau nea Popa din ”La bloc” (PRO TV) - a luat-o de la zero, după ce împrumuturile l-au îngenuncheat. Acceptă orice contract pentru a putea plăti atât datoriile la bancă, dar şi avocaţii, care se zbat, în instanţă, să-i recupereze casa din zona Andronache. El ştie că are şanse minime, căci vila are deja alt proprietar, în urma licitaţiei din 2015, dar nu se dă bătut.

  • La 61 de ani şi-a riscat sănătatea pentru o mână de bani, ca să nu rămână pe drumuri. Tudorel Filimon, alias Nea Popa din “La bloc”, e distrus. După ce în urmă cu ceva timp el a pierdut casa din cauza datoriilor către bănci, acum actorul a aflat că a rămas şi fără terenul de 7.800 mp de la Moara Vlăsiei, moştenire de la tatăl său.