Ce face Dana Matei la cinci ani de când a fost la “Dansez pentru tine”

trupa_today.jpeg

Dana Matei a participat la ŢDansez pentru tineŢ în anul 2013
Foto:Arhivă personală

Fosta concurentă de la “Dansez pentru tine”, show în care a dansat alături de Giani Kiriţă a continuat să danseze dar şi să ia lecţii de canto. Astfel că alături de Boacă Ştefan (ex “România dansează”) şi de Bobo, actor şi cântăreţ, au format trupa Today şi au lansat videoclipul piesei “Dai din cap”.

O echipă de tineri talentaţi au decis să pună la punct un proiect despre care cu siguranţă veţi mai auzi şi după lansarea noii lor piese. E vorba de trupa Today care au lansat videoclipul pentru piesa “Dai din cap”, melodie compusă de Boier Bibescu, Robert Toma şi trupa Today.

today_.jpeg

Formaţia Today
Foto:Arhivă personală

Videoclipul a fost filmat timp de două zile pe străzile din capitală şi a fost regizat de Boier Bibescu şi Octavian Lucian. În acest videoclip apar ca invitaţi speciali mai mulţi prieteni de-ai tinerilor, dar şi Boier Bibescu sau chiar actorul George Mihaiţă care se afla în trecere cu maşina atunci când se filmaa videoclipul. Membrii trupei sunt Dana Matei, pe care o ştiţi de la "Dansez pentru tine", unde a făcut furori cu Giani Kiriţă în ring, Ştefan Boacă care a făcut parte din show-ul "România dansează", la Antena 1 şi a fost dansator în echipa lui Connect-r şi Bobo, dansator, cântăreţ şi actor.

Cei trei au fost dansatori multă vreme însă şi-au depăşit limitele luând cursuri de canto, trecând cu uşurinţă de la dans la muzică. "Trupa Today este singurul proiect de show din ţară care îmbină muzica, dansul, acrobaţii şi beat-box-ul. Obiectivul acestui proiect e destul de bine conturat exprimând pozitivitate, speranţă şi trăirea în prezent. Primul single Today se numeşte “Dai din cap” iar mesajul acestei piese e unul motivaţional. Ar trebui să ne lăsam conduşi de vocea sufletului şi să nu ne lăsăm influentaţi astfel încât să nu deviem de la ceea ce vrem să fim cu adevărat. Conceptul videoclipului e printr-o serie de măşti ca simbolistică a tot ce avem noi în cap şi nu e spre folosul nostru, precum telefonul, internetul, politica, religia, etc", ne-au spus tinerii din Today.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1