Ce face Crina Abrudan de când a dispărut din televiziune

crina_abrudan.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan
Foto: arhivă personală

Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

Crina Abrudan (38 de ani) a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, dar nu stă degeaba. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă, dar se pare că nu pare deloc tentată să revină în breaslă. Recent, blonda şi-a anunţat pritenii fericită că şi-a deschis o mică afacere "acasă". În complexul unde şi-a achiziţionat în urmă cu trei ani un apartament, vedeta a cumpărat un spaţiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă.

loc_de_joaca.jpg

crina abrudan loc de joaca
Crina Abrudan a muncit un an ca să amenajeze locul de joacă
foto: arhiva personală

"După aproape un an de muncă, am deschis Lana's Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!", a anunţat mândră Crina.  

crina_abrudan_1.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan, cu câinele la plimbare
foto: Blitz

Fosta ştiristă are fler în afaceri, căci a simţit că în zonă copiii nu au prea multe posibilităţi de distracţie, şi a denumit locul după numele căţeluşei sale, Lana, pe care o iubeşte enorm.  

Crina Abrudan formează un cuplu de şapte ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu.

Loading...

Citește și

  • crina abrudan gabi popescu impacare relatie sarbatori oradea parinti

    A trecut un an de când Crina Abrudan (36 de ani) a dispărut de la pupitrul ştirilor sportive. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a încheiat contractul cu trustul Intact şi este liberă pe piaţă. Nu la fel de disponibilă este şi din punct de vedere sentimental. După o perioadă tensionată cu Gabi Popescu (39 de ani), ştirista este convinsă că a rezolvat neînţelegerile dintre ei.

  • S-au despărţit anul trecut, deşi aveau planuri de nuntă, însă Cupidon  s-a „descurcat" şi i-a readus împreună. Crina Abrudan şi Gabi Popescu formează din nou un cuplu, iar fotoreporterii Click! au realizat primele poze cu cei doi după marea împăcare.

  • crina abrudan vacanta grecia santorini

    Toată lumea o cunoaşte de la pupitrul ştirilor sportive de la Antena 1, însă de când s-a retras de pe sticlă, Crina Abrudan se ocupa mai mult de treburi casnice. Frmoasa blondină a început toamna în forţă. Dacă ultimele zile din sezonul estival au găsit-o pe plajă, acum vedeta se ocupă să umple cămara pentru iarnă cu murături şi zacuscă.

  • Crina Abrudan (37 de ani), fosta ştiristă de la Antena 1, pare tare rezistentă la frig. Nu s-a speriat câtuşi de puţin de cele cinci grade cu minus din termometre, astfel că, îmbrăcată doar într-un minuscul costum de baie, s-a aruncat în piscina cu apă caldă, aflată sub cerul liber.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1