Ce face Chef Foa când nu este în bucătărie. Nu ai fi crezut asta despre el

chef_foa.jpg

chef foa kanal d
Chef Foa prezintă o nouă emisiune culinară la Kanal d
foto: Kanal d

Când agaţă cratiţa în cui, Chef Foa îşi consumă energia practicând sporturi pe care puţini şi-ar fi imaginat că bucătarul ar fi în stare. Gazda “Cine-i chefu’?”, show-ului culinar de la Kanal d, a mărturisit că este atras atât de tenisiul de masă şi de câmp, cât şi de pescuit.

Chef Foa, supranumit copilul minune al bucătăriei, a găsit secretul echilibrului perfect între profesie, familie și hobby-uri. Florin Scripcaru, pe numele lui real, a făcut mărturisiri despre cum se distrează atunci când nu stă la bucătărie.

“Sunt motociclist, mă dau cu placă, joc fotbal, baschet, tenis de masă, de câmp, sunt pescar... Sportul nu are secrete pentru mine și îmi place să cred că sunt o persoană activă”, a mărturisit prezentatorul de la Kanal d. 

Pentru a se relaxa complet, Chef Foa și-a dezvoltat propriile exerciții de meditație, care îl ajută să scape de tot felul de gânduri, şi ascultă muzică.

"Ascult de la Etta James și Aretha Franklin la Kendrick Lamar, A$AP Rocky și 2Pac. Uneori trec cu repeziciune prin stiluri complet diferite", a mai spus Chef Foa.  

Bucătarul prezintă de luni până vineri de la ora 17.00 cel mai nou show culinar de la Kanal d, emisiune concurs pentru care concurenţii luptă să pună mână pe premiul de 1.000 de Euro, pus în joc zilnic.

Loading...

Citește și

  • Pasiunea este mai puternică decât orice. Chef Foa o demonstrează din plin, căci nu poate lăsa tigaia nici măcar în vacanţă. Juratul de la "Masterchef" se află în Austria, la schi, însă nu a refuzat să le pregătească prietenilor un mic dejun copios.

  • Juratul Masterchef va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti

    Dacă cei mai mulţi dintre noi s-au obişnuit deja să-l vadă pe chef Foa în juriul de la Masterchef, îngăduitor sau nemilos cu concurenţii care îşi încearcă norocul în popularul show culinar difuzat de Pro Tv, pe data de 5 octombrie acesta va putea fi văzut într-o ipostază mai puţin obişnuită. Chef Foa va face parte din Team Hope, proiectul caritabil al Hope and Homes for Children şi va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti, la proba de ştafetă.