Ce face Brigitte după scandalul cu Ilie Năstase

b112-13-vedetete-foto-1-3-col-brigitte.jpg

Ilie Năstase sparge puşculiţa după fiecare ceartă cu Brigitte

Mariajul dintre Brigitte și Ilie Năstase atârnă de câteva luni de un fir de ață. În ultima perioadă, scandalurile au început să fie la ordinea zilei în familia lor.

Dorința Amaliei Năstase ca Ilie să îi cumpere o mașină a reușit să o supere la culme pe actuala soție a acestuia, Brigitte. Atât de tare încât bruneta s-a decis să divorțeze de el. “Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru ca m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul că nonstop își folosește copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o mașina nouă. I-am dat un Mini Cooper cu 30.000 km la bord și a făcut un scandal monstru. Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut, soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți. Eu nu am primit  NICIODATĂ de la Ilie vreo mașină”, a fost mesajul Brigitte publicat pe pagina sa de Facebook.

Pentru a uita, pentru moment, de problemele din mariaj, Brigitte a mers la sală unde a făcut diverse exerciții pentru brațe. Ba mai mult, vedeta s-a îmbrăcat și extrem de sexy, într-o pereche de colanți și o bustieră ce îi scoteau formele corpului în evidență.

 

brigitte.jpg

brigitte nastase telefon furat
Brigitte arată toate dovezile pe care le strânge
foto: arhiva personală

4brigitte.jpg

brigitte nastase razboi amalia nastase
Brigitte a luat masa cu soţul ei
foto: Facebook

brigitte.jpg

brigitte nastase telefon furat
Brigitte arată toate dovezile pe care le strânge
foto: arhiva personală
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1