Ce face Andreea Bănică în SUA fără soţ şi copii

12_6.jpg

Andreea Bănică și-a postat pe conturile sociale zeci de fotografii din acest turneu

Andreea Bănică (40 de ani) a plecat în SUA, într-un turneu de amploare, de două luni, intitulat “Andreea Bănică live în SUA”. Prezentatoarea emisiunii “Provocarea starurilor”( TVR1 ) ne-a povestit despre această experiență: “Am descoperit un alt public aici, este superb. Nu sunt cu soţul meu Lucian şi nici cu copiii. O să mă întorc în martie”.

Solista a început seria concertelor pe 15 februarie, în Los Angeles, pe 16 a avut în Pheonix, iar pe 17 în Sacramento. Ea continuă seria de concerte pe 22 februarie în New York, apoi pe 2, în Chicago şi pe 24, de Dragobete, în Houston. Pe 1 martie va face show la New York, pe 2, la Hollywood, pe 3, la Lilburn, pe 8, la Los Angeles, pe 9, la Chicago, şi pe 10 martie la Las Vegas.

După ce va încheia acest turneu Andreea se va alătura colegilor din alte spectacole, organizate de Bebe Mihu, soţul interpretei de muzică populară Maria Dragomiroiu, care vor avea loc în Canada, Vancouver, pe 18 martie. Pe afișe figurează alte nume celebre: Adrian şi Diana Enache, Mihai Trăistariu, Raoul şi mulţi alţii. Andreea este foarte încântată de această minivacanţă în care își va încărca și bateriile.  

Loading...