Ce fac în Australia Adrian Fetecău şi fiica lui tenismenă

img_5973.jpg

Adrian Fetecau, Irina Fetecau, turneu tenis, Australia, Canberra, eveniment, ambasada
Irina şi Adrian Fetecău, alături de Nineta Bărbulescu, ambasadorul României în Australia şi Noua Zeelandă
foto: arhivă personală

Liderul trupei Vouă se poate considera fericit pentru că fiica sa, deşi nu-i calcă pe urme, şi-a construit o carieră frumoasă în domeniul sportului. Zilele acestea, Adrian Fetecău şi fiica lui, Irina, se află în Australia, la o nouă competiţie de tenis. Adrian Fetecău ne ţine la curent cu activitatea fiicei lui şi ne-a trimis imagini din frumoasa Canberra.

În această perioadă, tânăra Irina Fetecău (21 de ani), jucătoare de tenis care în 2016 a fost campioană națională la simplu, participă la două turnee de tenis găzduite de Canberra, capitala Australiei, acolo unde a mers însoţită de tatăl ei. La una dintre victoriile Irinei a asistat şi doamna Nineta Bărbulescu, ambasadorul României în Australia şi Noua Zeelandă, cu care cei doi s-au fotografiat după unul dintre meciuri. Vineri, 23 martie, la sediul ambasadei, s-a derulat o manifestare în care s-au sărbătorit 50 de ani de relaţii diplomatice între România şi Australia, la care au participat numeroşi diplomaţi români stabiliţi în Australia, dar şi "cei doi Fetecău", care au rămas impresionaţi de imaginea pozitivă a ţării noastre la Antipozi!

img_5962.jpg

Nineta Bărbulescu, ambasadorul României în Australia şi Noua Zeelandă
foto: arhivă personală

“Pe perioada sejurului australian, Irina s-a obişnuit să conducă deja pe partea stângă a drumurilor, maşina închiriată cu volanul pe partea dreapta! Aşa că păziţi-vă când se întoarce acasă, până se va obişnui la loc cu modul nostru de condus. Ne vom întoarce curând în ţară şi vă vom povesti mai multe amănunte despre aventurile noastre de peste hotare”, ne-a povestit Adrian Fetecău, direct din “vacanţa” avută cu fiica sa.

img_5528.jpg

Adrian Fetecau, Irina Fetecau, turneu tenis, Australia, Canberra, eveniment, ambasada
Irina Fetecău, la turneul din Australia
foto: arhivă personală

img_5691.jpg

Adrian Fetecau, Irina Fetecau, turneu tenis, Australia, Canberra, eveniment, ambasada
Irina Fetecău s-a obişnuit să conducă invers
foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 486263483


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1