Ce experiență a marcat-o pe Amalia Enache: «Ce s-o fi ales de soarta lui»

amalia_enache.jpg

Amalia Enache a povestit despre una dintre cele mai emoționante momente din viața ei

Amalia Enache a rememorat una dintre experiențele care au marcat-o pe termen lung. Vedeta a mărturisit că era în Paris, iar un copil interpreta piese în limba română, în metrou.

Prezentatoarea tv a povestit într-un interviu pentru life.ro despre un copil care a emoționat-o profund. Ea are o sensibilitate profundă cu privire la copiii necăjiți și ar fi vrut să-l ajute cumpva.

„Am avut mereu o sensibilitate faţă de copiii necăjiţi, vulnerabili, în suferinţă. Mă doare tristeţea copiilor abandonaţi, iar neputinţă lor m-a făcut să vreau să am eu cumva o putere să-i protejez, să acţionez. Îmi amintesc de o experinţă de la începuturile mele ca jurnalist Pro Tv, când realizam reportajele cu români de succes şi pe care le difuzăm pe 1 decembrie. Eram în metrou, în drum spre un medic român ce avea un cabinet în centrul capitalei Franţei şi o carieră de succes. Urma să filmăm împreună. Într-una dintre staţii, am auzit un copil ce cânta româneşte. Am hotărît să cobor, să aflu ce e cu el. Evident, nu era o poveste „de succes”. Copilul era sclipitor, avea rezultate foarte bune la şcoală, dar ai lui îl luaseră la muncă în Franţa. Puştiul avea o volubilitate şi o veselie pe care copiii reuşesc cumva să o păstreze în ciuda problemelor în care se zbat. L-am întrebat dacă îi place Parisul. Mi-a răspuns cu faţa gravă: „Credeţi că văd altceva în afară de gura asta de metrou?!”. Şi a arătat spre tunelul întunecat. Reportajul cu el a fost unul dintre cele mai bune şi memorabile din acel an. Iar eu încă mă gândesc, la vreo 15 ani distanţă, ce s-o fi ales de soarta lui”, a povestit Amalia Enache pentru sursa amintită mai sus.

loading...
Loading...

Citește și

  • amalia enache pro tv

    Început de săptămână cu emoţii pentru Amalia Enache, care luni (13 august) revine pe sticlă după o lungă absenţă. Vedeta, care între timp a născut şi a stat acasă cu fetiţa ei Alma, va prezenta împreună cu Cristian Leonte, sinteza celor mai importante evenimente din țară și din străinătate.

  • Amalia Enache se întoarce la tv pentru a prezenta știrile nopții. Vedeta a stat mult timp pe tușă, însă își va relua activitatea la pupitrul de la Protv. Amalia Enache s-a retras din tv în urmă cu doi ani atunci când a adus pe lume o fetiță căreia i-a oferit tot timpul ei.