Ce eleganți au fost Borcea, Pelinel și Milan în prima zi de grădiniță a micuțului!

pelinel_borcea_fiu.jpg

pelinel borcea copil
Prima zi de grădiniță a lui Milan Cristian
Foto: arhivă personală

Cristi Borcea se poate bucura acum cum se cuvine de familia lui, după ce fostul acționar dinamovist a fost eliberat din închisoare. Împreună cu Valentina Pelinel, acesta s-a relaxat în câteva vacanțe, dar acum și-a luat în serios rolul de tată al micuțului Milan și și-a dus fiul în prima zi de grădiniță.

Milan Cristian și părinții lui au atras atenția tuturor celor care le-au ieșit în cale, iar asta datorită vestimentației. Eleganți și asortați, cei trei au fost cu zâmbetul până la urechi și fericiți din cale-afară că sunt împreună într-o zi atât de importantă pentru micuțul de doi ani. Îmbrăcat într-un sacou albastru pastelat și cu freza făcută, Milan a stat tot timpul în brațele tatălui său, care îl sorbea din priviri.

pelinel borcea copil

 

 

Cristi Borcea are 7 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are acum 7 copii, cu vârste între 20 de ani şi 2 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii:  Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). Cristi Borcea are grijă de toţi cei 7 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce este necesar.

 

 

Loading...

Citește și

  • Nu ar fi nici o surpriză să aflăm că milionarul Borcea va fi tată a opta oară, deoarece se ştie că acesta îşi doreşte cât mai mulţi moştenitori. Are deja 7, dar se pare că iubita sa, Valentina Pelinel, este din nou însărcinată. Surse din anturajul blondinei au povestit pentru Click! că vacanţele romantice pe care le-a avut cu Borcea după ce acesta a ieşit din puşcărie şi-au făcut „efectul”.

  • valentina pelinel cristian borcea

    Proaspăt ieşit din puşcărie, Cristi Borcea profită din plin de libertate. Înainte să plece la controalele psihiatrice, el şi-a oferit o vacanţă romantică, alături de Valentina Pelinel. A ales aceeaşi destinaţie în care au fost în urmă cu cinci ani, numai că pe atunci erau amanţi.