Ce eforturi a făcut Ouatu pentru a fi la Finala Eurovision România 2016

cezar_ouatu.jpg

cezar ouatu
Cezar Ouatu și-a luat în serios rolul de jurat Eurovision
Foto: arhivă personală

După ce acum trei ani câștiga Selecția Națională Eurovision cu piesa "It's My Life" și mergea în Suedia, la Malmö, pentru a reprezenta România la Concursul Muzical Eurovision 2013, Cezar Ouatu s-a întors acum ca jurat în semifinala națională de anul acesta.

Vineri, 4 martie, Cezar a făcut parte din juriul Semifinalei Naționale Eurovision alături de Horia Moculescu, Randi, Zoli Toth și Alexandra Cepraga, iar în finala de duminică, 6 martie, se întoarce pentru a oferi un recital extraordinar.

Pentru a ajunge la toate evenimentele programate în această perioadă, Cezar "The Voice" Ouatu a trebuit să facă ceva sacrificii, căci a fost pe drumuri în aceste ultime zile. Avionul i-a fost cel mai bun prieten, întrucât doar așa a reușit să ajungă de la Baia Mare la București si înapoi în timp record.

ouatu.jpg

cezar ouatu
Cezar a făcut sute de kilometri în zilele premergătoare Finalei Naționale Eurovision 2016
Foto: arhivă personală

Artistul de 36 de ani a anunțat pe pagina lui de Facebook care sunt piesele cântate în seara finalei: "În această seară , începând de la ora 20:30, pe TVR1, votați-vă favoritul din FINALA‪ #‎Eurovision‬ România !!! Vor fi momente emoționante și vom face împreună istorie !!! De abia aștept să cânt în premieră pentru voi primul meu single, "PAINFUL LOVE", și piesa cu care a câștigat Conchita Wurst - "RISE LIKE A PHOENIX"!!!"

Loading...

Citește și

 • eurovision finalisti

  Duminică (6 martie) a avut loc Finala Eurovision România 2016. Câștigătorul adiției din acest an este Ovidiu Anton (33 de ani). Solistul va reprezenta România la etapele finale ale competiției, în Stockholm (Suedia), în luna mai.

 • finalistii eurovision romania

  Cei șase finaliști de la Eurovision România se luptă în seara zilei de duminică, 6 martie, pentru locul care îi va duce în Suedia, țara în care va avea loc finala concursului cântecului european. Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cei care aspiră la câștigarea finalei naționale.

 • Joi (11 februarie) au fost anunţate cele 12 melodii finaliste care vor intra în Selecţia Naţională Eurovision 2016. În cursă, au fost înscrise 94 de piese, din care juriul a ales doar 12 . Câştigătoarea selecţiei naţionale va ajunge pe scena de la Stockholm,.

 • cristi faur dream walkers

  Finala națională Eurovision 2016 are loc duminică, 6 martie, de la 20:30, la Baia Mare. Concursul este transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro. Cei șase finaliși: Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian sunt cu emoțiile la nivel maxim, întrucât unul dintre ei va avea onoarea de a reprezenta România la finala europeană a Eurovisionului, în luna mai, în Suedia.

 • Eurovision Romania 2016 selectia nationala

  Televiziunea Română anunță că luni (18 ianuarie) încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2016. Anul acesta, competiția se va desfășura după reguli noi. Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

 • ovidiu anton semifinala eurovision romania 2016

  Leonard Miron (47 de ani), fost prezentator al Eurovisionului în România, a făcut o analiză la sânge a pieselor care participă anul acesta la Selecția Națională. Click! a aflat care este clasamentul propus de Leonard pentru Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta va avea loc vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, de site-ul www.tvrplus.ro.

 • În ultimele luni, Cezar Ouatu (35 de ani) jonglează de minune şi cu emisiunile TV, dar şi cu femeile blonde. După ce în primăvară a câştigat “Te cunosc de undeva”, şefii de la Antena 1 i-au mai dat pe mână două emisiuni de succes, aşa că, pentru amor, artistul nu mai găseşte timp decât între filmări. Noi l-am surprins într-o parcare, unde a încins-o bine pe iubita Loredana.

 • cezar ouatu lacrimi splash

  Emoţii uriaşe pentru Cezar Ouatu la "Splash!". Artistul a trecut prin diferite stări până să execute săritura în piscina olimpică. La antrenamente a avut surpriza să o întâlnească pe mama lui, Maria, care a venit să-l susţină, iar înainte de a executa numărul lui în faţa juraţilor a început să plângă ca un copil. Un clip l-a emoţionat atât de puternic, încât a izbucnit în lacrimi.