Ce drăgălaș este băiețelul Andreei Mantea FOTO

andreea_mantea.jpg

andreea mantea copil david
Copilașul este răsfățat în fiecare zi de mămica lui
Foto: Arhiva personală

Vedeta se mândrește cu odorul ei care va împlini trei luni, în doar câteva zile. David, băiețelul Andreei Mantea (28 de ani) zâmbește în toate pozele pe care mămica lui lei publică pe internet.

Focoasa brunetă este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Andreea îl îmbracă pe micuț în hăinuțe care mai de care mai frumoase și se laudă cu el pe rețelele de socializare. Pe 27 mai, vedeta a devenit mamă pentru prima oară. A născut un copil de nota 10, pe care îl va crește singură, fiind despărțită de tatăl bebelușului, luptătorul Cristi Mitrea (34 de ani).

Micuțul David este deja vedetă

david_copil_andreea_mantea.jpg

andreea mantea copil david
Bebelușul vedetei nu pare deranjat de camera de fotografiat
Foto: Arhiva personală

 

Proaspăta mămică este foarte activă pe toate conturile ei de pe rețelele de socializare și publică de zor imagini cu micuțul ei. Ultima imagine a stârns peste 3.000 de aprecieri pe Instagram, semn că David este deja o vedetă precum mama lui. Mămica lui îl alintă „gândurici”, iar el este zâmbăreț în toate pozele. Fanii Andreei Mantea l-au complimentat pe băiețelul ei și i-au urat brunetei să își găsească jumătatea.

Ce băiețel frumos ai. Multă sănătate şi iubire. Sper să îți găseşti pe cineva. Ai o scumpete de băiat”, a scris unul din admiratorii vedetei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1