Ce drăgălaş e nepoţelul manelistului Florin Salam

Beatrice Stoian (18 ani) i-a făcut o mare bucurie tatălui său, manelistul Florin Salam (39 de ani), chiar de ziua de naştere a acestuia, pe 1 octombrie, când l-a adus pe lume pe Ştefan Mathias.

Bebeluşul a cântărit la naştere 2,9 kg şi a primit nota 10 din partea medicilor.

12-13-vedete-1-col-fiu-betty.jpg

Ştefan Mathias s-a născut pe 1 octombrie

Betty a fost însoţită la spital de soacră şi de soţul ei, omul de afaceri Cătălin Vişănescu, dar şi de sora tatălui ei. Tânăra mămică a postat recent pe contul de Facebook o imagine cu bebeluşul ei, poză care i-a adus un munte de like-uri şi de inimioare, dar şi de mesaje emoţionante. Fiica cea mare a lui Florin Salam arată senzaţional după ce a născut. Ea s-a căsătorit civil cu Cătălin Vişănescu în urmă cu patru luni. Cuplul a amânat cununia religioasă până după botezul prinţişorului lor.  

loading...
Loading...

Citește și

  • Betty Stoian a împlinit în urmă cu două săptămâni vârsta majoratului, însă a fost foarte discretă în ceea ce privește petrecerea în sine, publicând abia astăzi o imagine de la frumosul eveniment. Deși inițial își dorea să organizeze o ceremonie cu fast și cu mulți invitați, Betty a renunțat la această idee datorită faptului că sarcina avansată nu i-ar fi permis să-și ducă toate planurile la bun sfârșit. Astfel, fiica lui Florin Salam și-a sărbătorit ziua de naștere în compania apropiaților și a familiei. Iată ce ținută a purtat!

  • Florin Salam trece prin momente emoționante! Fiica acestuia, în vârstă de 17 ani, a spus astăzi „Da” în fața Stării Civile. De acum, Betty Salam este în mod oficial soția lui Cătălin Vișănescu, tatăl copilului pe care aceasta urmează să-l aducă pe lume.