Ce discută despre iubiți și operații estetice Ileana Lazariuc și Lili Sandu

_la_0536_preview.jpg

Lili Sandu, Ileana Lazariuc, silueta, dieta, operatii estetice, iubit Lili Sandu, prietenie
Ileana Lazariuc și Lili Sandu, surprinse prin oraș, cu ani în urmă
foto: CLICK!

Prietenia lor e ca vinul. Cu cât trec anii, cu atât devine mai bună și mai specială. Ileana Lazariuc și Lili Sandu au fiecare viața ei de familie, însă atunci când se întâlnesc “devorează” orice subiect de discuție. Uneori “bârfesc” și în văzul lumii, pe rețelele sociale, și sunt tare simpatico.

Din 2008 este mămică, are doi băieți cu Alexandru Ion Țiriac, pe Alexandru (9 ani) și pe Nicholas (7 ani), însă a reușit să-și păstreze silueta fără cusur, având doar 50 de kilograme. Sportul, pe de-o parte, iar alimentația, pe de altă parte, sunt așii din mânecă ai Ilenei Lazariuc. Deunăzi, bruneta a pus pe Instagram o fotografie cu ea, realizată de Gabriel Hennessey, iar fanii au fost generoși cu complimentelor. Nimeni n-a întrecut-o însă în laude pe Lili Sandu, cea mai bună prietenă a Ilenei, care a lăsat următorul comentariu: “Să vezi acum coadă pe la doctori cu poza ta, să le facă ochii, nările, buzele, pomeții, tâmplele, firele de păr. Nu mai încercați, ea e unică!”.

În replică, Ileana a încercat să fie ironică: “Lili Sandu, ne facem și noi ceva? Că se poartă”. “Draga mea, eu am un iubit cu 12 ani mai tânăr (n.r. manechinul Silviu Tolu), asta înseamnă că încă artă minunat, așa că nu am nevoie. Tu arăți de 25, ar fi penibil să arăți de 18 cu doi copii, deci mai stai vreo 10 ani”, a venit și răspunsul lui Lili, care într-adevăr arată spectaculos. Dar asta și pentru că mănâncă sănătos, și pentru că “doarme” în sala de sport. Să nu uităm însă că ambele vedete au trecut pe la medicul estetician, însă pentru retușuri în zona bustului. Ambele au implanturi cu silicon, pe care și le-au etalat în diverse ședințe foto sexy.

lili_sandu.jpg

Lili Sandu, Ileana Lazariuc, silueta, dieta, operatii estetice, iubit Lili Sandu, prietenie
Lili Sandu și Silviu Tolu, iubitul ei cu 12 ani mai tânăr
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și