Ceartă ca la uşa cortului după plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon: «A fost prima minciună»

exatlon.jpg

Exatlon 2018
Foto Captură Video Kanal D

Plecarea Claudiei Pavel din cadrul competiției Exatlon România a lăsat în urmă multe controverse și dispute între concurenți. Mai mulți participanți ai competiției și-au spus părerile contradictorii, atât din echipa Faimoșilor, din care făcea parte și Claudia, cât și din cea a Războinicilor. Alex, membru al echipei Războinicilor a profitat de acest eveniment și a aruncat vorbe dure către echipa concurentă.

Mai mulți concurenți au început să vorbească în cadrul ediției difuzate sâmbătă, 10 februarie, iar Alina, membră a echipei Războinicilor, a mărturisit că ea crede că ceilalți sunt foarte demoralizați că a trebuit să fie eliminată Claudia, iar Cazacu nu va mai înscrie niciun punct o lună de zile.

"Sunt demoralizați după ce a plecat Claudia. Mai ales Cazacu nu cred că mai ia un punct vreo lună de zile", a spus Alina din echipa Razboinicilor. 

Alex, membru din aceeași echipă a declarat că el crede că Claudia a fost eliminată deoarece colegii ei de echipă au considerat că ea nu-și mai dădea silința în cadrul competiției. 

"Ea nu a acceptat competiția, asta a fost prima minciună. Ea s-a dat la o parte din cauza accidentării. Ea putea dovedi chiar la ultima probă", a declarat Alex. 

Imediat cum a auzit ce a spus Alex despre echipa sa, dar și despre motvele eliminării Claudiei Pavel, Cătălin a reacționat imediat, explicând cum au procedat fetele pentru eliminare. "Urât să-ți dai cu părerea atunci când nu știi ceva. Fetele au tras bețe, iar Claudia a tras bățul subțire", a spus Cazacu. 

loading...
Loading...

Citește și

  • cream exatlon

    Ameninţările la adresa Claudiei Pavel, aka Cream, curg pe pagina solistei după ce ea a ieşit din concursul, difuzat de Kanal d. Artista este acuzată că nu s-a comportat civizilat cu colegele de echipă care au nominalizat-o pentru eliminare şi că a provocat tensiuni în tabăra "Faimoşilor" încercând să influenţeze rezultatul votului. De altfel, Vladimir Drăghia a mărturisit că bunul priten al solistei, motociclistul Cătălin Cazacu, aflat şi el în competiţie, a vorbit cu colegii pentru a-i determina să nu o dea afară pe Cream.

  • Faimoșii au fost înfrânți luni de Războinici, la mică diferență, în ediţia de marţi a emisiunii Exatlon. Fără drept de apel, membrii Echipei Faimoșilor au intrat automat la proba individual, iar în această seară a fost eliminată Claudia.