Ce decolteu apetisant are jurata Irina Rimes!

nen12-13-v-5.jpg

Irina Rimes a purtat o ţinută de zână la evenimentul de la Operetă

Jurata concursului „Vocea României” (ProTV), Irina Rimes (27 de ani), şi-a lansat luni seară, într-o manieră originală, cartea-album „Cosmos”, eveniment care a avut loc la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti.

Spectacolul a fost deschis de doi „elevi” ai vedetei şi de Maia Morgenstern, care a recitat versurile solistei. Irina şi-a surprins fanii cu ţinutele ei, una de prinţesă, în care şi-a lăsat la vedere sânii feciorelnici, dar şi cu sacoul stilizat, conceput special pentru ea, la care a asortat nişte ghete cu şenile, de genul celor purtate, pe vremuri, de Andreea Bălan.

Încălţările au mai fost afişate de vedetă şi la PRO TV.

Din public, ea a fost aplaudată de Inna, Raluka, Ana Baniciu, Giulia, Augustin Viziru şi de actori din serialele PRO TV „Triplusec” şi „Vlad”. Actriţa Monica Bîrlădeanu a întârziat şi a fost nevoită să privească show-ul de pe scările de la intrare. După eveniment, Irina Rimes s-a fotografiat cu admiratorii săi şi a acordat autografe.

Loading...

Citește și

  • pavel bartos de mână cu irina rimes

    În ciuda frigului de afara, seara de luni, 3 decembrie, a fost una plină de căldură sufletească şi de emoţii pozitive pentru vedetele care au decis să înfrunte vremea capricioasă pentru a participa la lansarea noului album al Irinei Rimes. Printre cei care au fost prezenţi la eveniment s-au numărat simpaticul prezentatorul de la Vocea României, Pavel Bartoş, actriţa Monica Bârlădeanu, dar şi Maia Morgenstern.

  • irina rimes film album despre el

    Ce salt uriaş în carieră a făcut Irina Rimes după ce s-a aflat că o înlocuieşte pe Loredana în juriul de la "Vocea României". Cântăreaţa, originară din Republica Moldova, a intrat puternic pe piaţa muzicii comerciale din România în urmă cu doi ani. Tot atunci povestea că nu avea fani înainte să lanseze piesa "Visele, iar acum dintr-o solistă necunoscută a devenit antrenor la unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente de la Pro Tv.