Ce declarație de dragoste i-a făcut Giulia soțului, la 7 ani de la nuntă

giuliaqa.jpg

Giulia Anghelescu i-a făcut o declarație de dragoste soțului care ar emoționa pe oricine
Foto Instagram

Giulia Anghelescu și soțul ei au împlinit șapte ani de la nuntă, iar artista a ținut să-i facă o declarație de dragoste pe rețelele de socializare, după ce a primit de la el un buchet superb de trandafiri. Deși în trecut au avut tensiuni în relație, cei doi au reușit să găsească modalitatea de a-și rezolva problemele.

Giulia a publicat o imagine pe rețelele de socializare și a atașat un mesaj original în dreptul fotografiei cu buchetul de flori primit de la soțul ei, Vlad Huid. 

„Cu tine e mai rău şi e mai bine, Cu tine reîncepe viaţa mea, Cu tine e mai greu ca fară tine, Dar fară tine nu s-ar mai putea. #7ani #noi #badasscouple”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

62085545_373452189855092_932367700747108977_n.jpg

Giulia Anghelescu și soțul ei sărbătoresc 7 ani de căsnicie
Foto Instagram

Giulia Anghelescu şi-a sacrificat familia pentru cariera de actriţă

„Mi-a plăcut experiența foarte mult. Am legat prietenii extraordinar de frumoase. Continuăm să ne vedem şi acum.. eu mai puţin pentru că este destul de greu cu doi copii acasă. A mai fost foarte greu şi să stau departe de ai mei, dar am un soţ care se pricepe de minune la creşterea copiilor. Am stat o lună departe de casă. Doar Vlad m-a vizitat, pentru că mi-am dorit să mă concentrez. Cu copiii am vorbit în fiecare seară şi ne-am văzut cu apel video. În tot acest timp, au învăţat să fie independenţi, iar eu am fost focusată pe ce am de făcut. Antonia (n.r. fata cea mare a cântăreţei) a ştiut de film. I-am explicat despre ce este vorba, e foarte fericită, pentru că m-a simţit şi pe mine foarte fericită. Ştie toată şcoala cine este mama ei", a declarat fosta solistă de la Dj Project.

Loading...
 
 

Citește și

  • Giulia Anghelescu

    Moda tricourile cu mesaje nu se va sfârși prea curând, căci imaginația e... nelimitată. E suficient să gasești o idee genială, un slogan, o rimă, o lozincă, iar acestea pot ajunge imediat pe tricou, apoi pe tine. Cei care nu își personalizează tricouri la firmele specializate le pot găsit de-a gata, căci magazinele sunt pline. Iată că și vedetele noastre ne încântă ochiul cu texte la purtător, însă pe unele dintre ele ar fi bine să nu le vadă copiii. Iată de ce!

  • Giulia Anghelescu a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilelor de naștere ale celor doi copii ai săi. Sabina Antonia a împlinit șapte ani pe 7 aprilie, iar Eduard Mikael împlinește 4 ani pe 18 aprilie, prilej cu care Giulia s-a gândit că cel mai bine ar fi ca cei doi micuți ai ei să își serbeze ziua împreună, în cadrul aceleiași petreceri, pentru un plus de distracție și amuzament.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1