Antonia şi Velea fac o căruţă de bani de Revelion

velea-1-2326512154151514.jpg

revelion, vedete, petreceri, concerte, bani
Alex Velea şi Antonia sunt solicitaţi la pachet în trei spectacole. Se vor întoarce acasă cu 28.000 €

În timp ce românii se pregătesc să ciocnească, în noaptea de 31 decembrie, un pahar de şampanie în sânul familiei, soliştii îşi vor îndesa în bagaj hainele strălucitoare de scenă. Ei vor cânta la petreceri private sau în aer liber, pe sume năucitoare.

Artiştii de top au fost deja antamaţi pentru spectacolele din Noaptea dintre Ani, aşa că vor lăsa acasă tot, mamă, tată sau copii, pentru a onora concertele din Bucureşti sau de pe Valea Prahovei. Sacrificiul vedetelor este însă direct proporţional cu răsplata financiară, deoarece buzunarele lor vor fi, la final, doldora de euro. Antonia (26 ani) şi iubitul ei, Alex Velea (31 ani) sunt, de departe, cel mai cerut cuplu, de Revelion. Organizatorii  îi solicită şi la pachet, pentru că au mai mare succes împreună, isterizându-i pe cei prezenţi, când îşi fură câte un sărut franţuzesc. Nu va lipsi din program nici celebra piesă “Minim doi”, a lui Velea, cu versuri incitante, scrise parcă pentru Antonia: “E fierbinte rău, frige, frige/Nici o cisternă cu apă n-o stinge/Mă topesc pe loc dacă m-atinge/ Super femeie”. Cei doi îndrăgostiţi vor avea, pe lângă cele trei concerte împreună, şi câteva solo. Şi, cum, pentru un show, ei încasează în jur de 3.500 de euro, Antonia şi Alex au calculat că, la întoarcere, vor pune pe masă nici mai mult nici mai puţin de 28.000 de euro. Dar, cum nimic nu se obţine fără sacrificii, ei se văd nevoiţi să-şi lase bebeluşul, pe Dominic, în vârstă de 11 luni, în grija părinţilor lui Velea, care vor veni de la Craiova. 

velea-2-362156616114.jpg

revelion, vedete, petreceri, concerte, bani
Cântăreţii de top aleargă de la un concert la altul, dar merită!

Horia Brenciu are concerte de 15.000 de euro

Juratul emisiunii ”X Factor” (Antena 1), Horia Brenciu (43 de ani), este aşteptat, de Revelion, la Berăria H, din Capitală. El va susţine un recital în cadrul spectacolului ”Un nou an se începe cu Chef de Viaţă!”, în care şarmantul artist va cânta alături de Julie şi de Zuralia. Onorariul lui este de 5.000 de euro şi, cum în total are trei concerte, toate în Bucureşti, Brenciu îi va pune soţiei în mână (n.r-. Alice Dumitrescu), la întoarcerea acasă, nu mai puţin de 15.000 de euro. El le-a promis fiicei sale, Mina, şi fetelor sale vitrege, Maria şi Andreea, că le va cumpăra, din banii strânşi, tot ce le pofteşte inimioara, plus că le va duce într-o vacanţă unde vor ele, doar trebuie să pună degetul pe hartă.  

Elena Gheorghe face 15.000 de euro

Nici Elena Gheorghe (30 ani) nu va sta acasă, ca să nu piardă bani. Şi-a  pregătit deja ţinutele de scenă, rochii de seară strălucitoare şi pantofi scumpi, nu de alta, dar senzuala artistă vrea să arate ca o divă la cele cinci spectacole pe care le va susţine la chefurile de pe Valea Prahovei, la preţul de 3.000 de euro bucata. Va cânta inclusiv piesele ”Ecou” şi ”Până dimineaţă”, cu 16 milioane de vizualizări pe net. Va urca pe scenă alături de soţul ei, instrumentistul Cornel Ene (35 de ani), care o acompaniază. Pe fiul lor, Nicholas (4 ani), îl vor lăsa acasă, în grija bunicilor, însă şi-au plănuit să-l ducă într-o vacanţă, la munte, la începutul lunii ianuarie. 

Lidia Buble cântă pe Valea Prahovei

Lidia Buble (22 ani) nu se va putea bucura de primul Revelion, la gura sobei, alături de iubitul ei, Răzvan Simion, căci hit-urile ei,”Le-am spus şi fetelor”, şi ”Noi simţim la fel”, cu peste cinci milioane de vizualizări pe internet, se cer ascultate de petrecăreţi. A prins, pe Valea Prahovei, un număr record de spectacole: 7. Cum relaţia cu matinalul Antenei 1 i-a mai crescut cota, solista a cerut, pentru fiecare concert, câte 2.500 de euro, astfel că, după o noapte de pomină, va încasa 17.500 de euro. 

Pepe, recitaluri la petreceri private 

Revelionul fără Pepe (36 de ani) nu e Revelion, aşa că artistul are solicitări pe bandă. Pentru a fi mai aproape de soţie şi de cele două fiice, căci vrea să dea o fugă până acasă pentru a ciocni un pahar de şampanie cu Raluca, solistul a acceptat doar cântările de pe raza Bucureştiului. Artistul va susţine patru show-uri, două dintre ele în cluburi şi alte două la petreceri private. Onorariul lui e de 5.000 €, aşa că artistul va fi răsplătit, pentru ”deranj”, cu suma de 20.000 euro. 

Otilia «Bilionera» cere 20.000 €

Otilia (23 de ani), devenită vedetă internaţională cu melodia „Bilionera”, are mai multe oferte din partea unor organizatori din Bulgaria, Dubai, Egipt, Turcia, Grecia sau Azerbaidjan. Tariful ei piperat, de 20.000 €, pentru o cântare, i-a speriat serios însă pe bulgari, care au renunţat la colaborare. Otilia e a treia artistă din România, după Inna („Hot”) şi Alexandra Stan („Saxobeat”), cu mare succes pe plan internaţional, încă de la debut. Hitul „Bilionera” are peste 200 de milioane de vizualizări. 

Delia, show-uri de 18.000 de euro

Şi Delia (33 ani), solista care anul acesta şi-a îmbogăţit repertoriul cu hit-urile ”Da, mamă!”, ”Pe aripi de vânt” şi ”Cum ne noi”, piese care i-au adus şapte diplome la Premiile Muzicale de la Sibiu, va avea de lucru, în ultima zi din 2015. Până în prezent, solista cu părul verde ca iarba a bătut palma pentru trei concerte în Capitală (într-un parc din sectorul 3, în Club Boa şi în Club Bamboo), urmând să încaseze, pentru fiecare show, câte 6.000 de euro. Total: 18.000 €. 

Cherry îi distrează pe bucureşteni 

Nicole Cherry (16 ani) este marea revelaţie a scenei româneşti, anul acesta fiind nelipsită din  topurile muzicale, cu hit-ul ”Vara mea”, videoclip ce i-a adus simpaticei soliste 17 milioane de vizualizări. ”Mică, mică, dar ridică”, zice un vechi proverb, ce i se potriveşte mănuşă şi lui Nicole, care e ocupată de Revelion. Ea a acceptat patru recitaluri, a câte 4.000 de euro fiecare. Renunţă, ce-i drept, la cheful cu prietenele, însă nu-i bai, căci Nicole îşi rotunjeşte veniturile cu 16.000 €.

Loading...

Citește și

 • antonia vocea romaniei

  În ediția de vineri (27 noiembrie) a concursului muzical „Vocea României”, Antonia (26 de ani) a pășit pe scenă ca invitat special. Vedeta a venit îmbrăcată în hainele pe care le-a purtat și în noul ei videoclip, „Dream about my face”, adică în echipament de box.

 • antonia

  Antonia reuşeşte zilnic să adune zeci de mii de like-uri pe pagina sa de Facebook. Fanii sunt zilnic "întreţinuţi" cu diverse ipostaze din viaţa de zi cu zi a cântăreţei, situaţii fotografiate şi apoi făcute publice de aceasta.

 • Velea Antonia copiii Mario Lino

  Unul dintre motivele pentru care Antonia îl iubeşte pe Alex Velea este acela că solistul are un suflet mare. Căci nu oricine ar fi luat doi copii sub aripa sa ocrotitoare aşa cum a făcut Alex cu Lino (18 ani) şi cu Mario (15 ani), doi puşti ai căror părinţi au acceptat să îi lase la Bucureşti, în aceeaşi casă cu Antonia, Vela şi fiul lor, Dominic.

 • antonia fara sutien silicoane salopeta

  De când şi-a pus silicoane, Antonia este mult mai îndrăzneaţă la capitolul vestimentaţie. Artista a făcut senzaţie la o petrecerea mondenă la care şi-a făcut apariţia miercuri seara. iubita lui Alex Velea a purtat o salopetă de culoare neagră, transparentă în partea de sus.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1