Ce dansatoare sexy are Fuego la show-ul cu vedete de la TVR 2!

14_foto-2-3-col.png

Fuego prezintă “Drag de România mea” din 7 octombrie, de la ora 15.00
Citeste tot despre: 

Fuego sau Paul Surugiu revine la TVR 2 în calitate de prezentator al noii producţii,, „Drag de România mea”. La filmările de zilele trecute, reporterii Click! au stat de vorbă şi cu coregraful emisiunii, Florin Mariş, care conduce trupa de dansatoare, toate frumoase-foc.

Noua emisiune „Drag de România mea”, care debutează pe 7 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, are o echipă bine sudată şi o gazdă pe cinste, pe celebrul Fuego (42 de ani). Vestitul solist, care mai este şi un poet şi un pictor talentat, are experienţa prezentării unui show de televiziune de la Favorit TV, unde îl vedeţi la cârma producţiei ”Familia Favorit”.

14_foto-1-2-col.png

Alexandru Arșinel, înconjurat de fetele senzuale din balet

S-a descurcat perfect şi la aceste filmări, unde a venit îmbrăcat în haine de gală. În plus, a condimentat emisiunea cu câte o glumiţă. Invitaţii lui, printre care s-a aflat şi celebrul comic Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti,  s-au simţit perfect în mijlocul dansatoarelor, toate numai una şi una, bune de podiumul de modă. Trupa de balet este condusă de un coregraf cu experienţă, Florin Mariş, care a lucrat în cele mai tari cluburi din Bucureşti, dar şi din Monaco, Monte Carlo, Atena, Roma, Coasta de Azur şi Grecia. El a fost şi profesorul de dans al Elenei Cârstea, Dorian Popa, dar şi al Luminiţei Anghel.

14_foto-3-1-col.png

Coregraful Florin Mariş

“Pentru emisiunea «Drag de România mea» filmăm şi 12 ore pe zi şi repet cu echipa de dansatori şi trei zile pe săptămână. Trebuie să filmăm în total 12 emisiuni până la sfârşitul lunii  noiembrie şi abia am filmat 4, totul fiind foarte migălos. Avem multe costumaţii pentru echipa de balerine a emisiunii, majoritatea fiind aduse din Las Vegas şi Paris, în special cele cu pene, fiind foarte scumpe”, ne-a mărturisit acesta, între două filmări. 

Loading...

Citește și

  • Fuego a acceptat propunerea Televiziunii Române de a prezenta o nouă emisiune, care are drept subiect principal țara noastră și care va avea debutul în luna octombrie. Artistul s-a delcarat entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat și promite să pregătească momente care să ajungă la sufletele telespectatorilor.

  • Paul Surugiu-Fuego a avut un tort special de ziua lui, pe 23 august, când a împlinit 42 de ani și a sărbătorit pe Litoral, alături de prieteni, acolo unde a avut spectacole. Tortul a venit în dar de la colegii săi de breaslă, Alina și Romeo de la Alesis.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1