Ce «cuplu» de vedete pleacă în reality show-ul filmat în Republica Dominicană pentru Kanal D

exatlon.jpg

exatlon
Exatlon se filmează în Republica Dominicană

Kanal D a anunţat că anul viitor va lansa „EXATLON”, un reality show ce va fi filmat în Republica Dominicană şi difuzat începând cu 7 ianuarie. Click! îţi spune cine sunt opt dintre cele 10 care vor participa la emisiune, alături de alţi 10 oameni obişnuiţi.

Surpriza acestui show va fi un „cuplu” care s-a format la filmările pentru „Fort Boyard” de la Pro TV, adică Claudia Pavel (Cream) şi Giani Kiriţă – fost fotbalist la clubul Dinamo. Cei doi s-au simţit bine la show-ul anterior şi acum vor avea din nou ocazia de a fi împreună, de această dată ca rivali.

Alături de ei va fi şi Vladimir Drăghia, devenit anul acesta tătic şi care a mai participat şi alte show-uri, precum „Ferma Vedetelor”, dar și Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbita, luptătoare profesionistă de MMA, supranumita Prinţesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight. Lor li se vor adăuga alte două vedete, pentru a întregi echipa starurilor.

 

Cei zece magnifici vor fi nevoiţi să treacă prin probe de foc şi să înfrunte zi de zi echipa redutabilă formată din concurenţi non-vedeta, femei şi bărbaţi, cu toţii la fel de preocupaţi de activităţile sportive, persoane care au fost selectate pe sprânceană la un casting riguros.

„Îmi doresc să merg pentru copilul meu, vreau să înveţe de la mama lui că e bine să fii curajos şi să răspunzi provocărilor. Nu-mi va fi uşor, dar simt că am condiţie fizica, graţie antrenamentelor de la sala şi şedinţelor regulate de pilates; şi când spun că nu-mi va fi uşor mă gândesc la dorul de fiul meu”, a spus Claudia Pavel. La rândul lui, Giani Kiriţă a adăugat: „Îmi place enorm ideea de competiţie, am un spirit de luptător. Şi nu concep să pierd!”.

6-7-vedete-3-col-claudia-pavel-giani.jpg

Claudia Pavel şi Giani Kiriţă, tandreţuri la «Fort Boyard»

 

Vladimir Drăghia, cunoscut telespectatori ca actor şi vedetă de televiziune, are un trecut strâns legat de compeţiile de nataţie. „Am făcut înot 12 ani, de la vârsta de 6 ani până la 18 ani. În fiecare zi mă trezeam la 6 dimineaţa, înotam 20 de kilometri pe zi, am avut parte de un regim cazon. Pregatirea aceasta m-a disciplinat foarte mult”, a spus Vladimir Draghia. 

 

 

 

 

Loading...