Ce crai! Cătălin Cazacu schimbă iubitele de la o zi la alta

c12-n-1-4col-la-neversea-cu.jpg

Cătălin și Ana s-au distrat alături de o gașcă de prieteni, sâmbătă la Neversea

Cătălin Cazacu învârte femeile mai rău ca pe motociclete! A ieşit de la “Exatlon” cu gândul la Claudia Pavel, s-a împăcat şi cu fosta, Ana Roman, cea pe care o lăsase acasă tristă şi neconsolată când a plecat în Dominicană. Dar iată că nu i-a fost fidel niciuneia, căci le-a lăsat baltă şi s-a cuplat cu Ilinca Obădescu, ştiristă la Kanal D.

Nu are milioane de euro în conturi, nu are vreun bolid de lux şi nici nu e plin de muşchi, dar cu toate acestea femeile trag la Cătălin Cazacu ca muştele la miere. A avut o relaţie de câţiva ani cu Maria Simion, prezentatoarea de la Antena Stars, de care s-a despărţit la începutul anului 2016, iar de-atunci a avut relaţii cu femei mai puţin celebre.

c22-n-2-15col-cream.jpg

A flirtat cu Claudia Pavel la concursul de la Kanal D

Însă anul acesta s-a trezit într-un megascandal din cauza femeilor cărora le-a fost infidel. În februarie, când celebrul motociclist se afla în Republica Dominicană la filmările ”Exatlon”, de la Kanal D, a avut parte de un scandal monstru din partea iubitei sale Ana Roman, pentru că flirta pe faţă cu Claudia Pavel. Atunci, sexoasa brunetă a luat decizia să se despartă de el, mai ales că trecuse prin experienţa dramatică a unui avort.
Iată că după ce a ieşit din emisiune, Cazacu nu a renunţat la Ana şi a reluat relaţia cu ea. Însă nici năravul nu şi l-a schimbat, pentru că nu a putut sta departe nici de Claudia Pavel, alias Cream, cântăreaţa făcându-i declaraţii pe la tv.

c32-n-3-15col-obadescu.jpg

Cu Ilinca Obădescu, motociclistul se întâlneşte de trei săptămâni

Fiecare a crezut că este iubita motociclistului, dar de fapt amândouă erau înşelate. Don Juan a mers pe burtă şi s-a cuplat cu Ilinca Obădescu, prezentatoarea ştirilor de la acelaşi post, Kanal D.

”Cătălin şi Ilinca s-au combinat în urmă cu trei săptămâni, însă el a preferat să menţină în paralel relaţia cu Ana. Îi scria Anei încontinuu cât o iubeşte şi voiau să se mute împreună, însă ea a aflat de existenţa Ilincăi şi s-a lămurit că este un mincinos înnăscut. A fost cu amândouă la mare şi a reuşit să facă salturi de la una, la cealaltă. Sâmbătă a dus-o pe Ana la Neversea, iar duminică pe Ilinca. Vom vedea cât îl ţine dragostea cu Ilinca, pentru că el e un afemeiat, merge în paralel cu mai multe femei şi le minte pe toate. Are un caracter destul de îndoielnic”, a declarat pentru Click! o sursă din preajma vedetei tv.

c42-n-4-25col-catalin-caza.jpg

Cazacu a stat peste patru luni în Republica Dominicană, la concursul Exatlon

Relaţia cu şatena este deja asumată, iar Ilinca a recunoscut amorul cu campionul la motociclism. “Este un inceput frumos. Suntem în perioada în care ne cunoaştem, ne apropiem. Cred ca relaţiile adevărate de iubire se trăiesc departe de ochii lumii, aş vrea să avem intimitatea pe care amândoi ne-o dorim”, a declarat Ilinca, pentru postul la care lucrează.

S-a ales şi cu emisiune la Kanal D

Şi iată că sportivul nu s-a ales doar cu iubită de la Kanal D, ci şi cu o emisiune la acelaşi post, căci va prezenta în curând emisiunea ”Cash Taxi”.
El a mărturisit că este impresionat de fiecare dată de bucuria pe care o manifestă oamenii atunci când îl întâlnesc, în trafic, la borful maşinii cu care transportă pasagerii.

c52-n-5-2col-cazacu_cash_ta.jpg

Prezintă Cash Taxi și s-a făcut coleg de post cu iubita

“Nu mă aşteptam să fie atâţia oameni minunaţi care vor să se urce în taxiul meu. Un cuplu mi-a adus aminte de familia mea şi nu ştiu dacă ei au văzut, dar am plâns, la filmări, după ce au coborât din măşină. Dacă în prima zi de filmare aveam emoţiile alea uriaşe de început, pentru că nu ştiam exact cum va fi, cum mă voi descurca, oamenii care au ales să urce în taxi m-au ajutat să trec foarte repede peste ele. Cred că cea mai mare bucurie o am atunci când cei care se urcă în taxi câştigă banii pentru că răspund corect întrebărilor mele”, a povestit Cătălin Cazacu.

Loading...