Ce concurent a părăsit competiția Exatlon. Nimeni nu se aștepta

Citeste tot despre: 

În ediția difuzată miercuri, 16 mai, unul dintre cei opt concurenți rămași în concurs a părăsit competiția. Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș au fost cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare, iar unul dintre ei a părăsit competiția.

Valentin Chiș a fost eliminat din cadrul concursului, iar acest lucru i-a întristat pe restul concurenților. Cosmin Cernat a mărturisit îi pare foarte rău că Valentin a fost eliminat și este bucuros că a avut ocazia să-l întâlnească.

„A fost o bucurie să te întâlnesc. Mă bucur. Îți mulțumesc. Sunt convins că și oamenii de acasă s-au bucurat foarte mult să te cunoască. Să te deschizi și să le arăți oamenilor ce băiat mișto ești. Vei rămâne în inimile lor mereu și ale coechipierilor. Te felicit!”, a mărturisit Cosmin Cernat.

Răspunsul lui Valetin a venit imediat și a mărturisit este foarte bucuros că a făcut parte din acest proiect tv.

„Și eu mă bucur că am venit în emisiune. Am învățat și am descoperit foarte multe lucruri despre oameni și despre cei care au anumite condiții grele. Nu știu ce să mai zic. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici, am trăit fiecare moment aici. Am stat cu ochii închiși. Cu siguranță o să privesc în continuare emisiunea și o să îi susțin. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș.

loading...
Loading...

Citește și

  • Competiția Exatlon se apropie de final, iar concurenții sunt nerăbdători să se întoarcă în România la familiile lor. Cosmin Cernat a făcut un anunț despre cum se va desfășura de acum înainte competiția. Ultimii mermbri rămași în concurs sunt nerăbdători să afle cine va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro.

  • Concursul Exatlon este difuzat deja de mai bine de patru luni, iar de atunci, fanii reality show-ului și-au ales cei mai populari concurenti. Echipele „Faimoșilor”, respectiv cea a „Războinicilor”, au strâns cât mai mulți susținători. În momentul de față, în concurs se mai luptă pentru marele premiu numai 8 competitori, iar publicul este cu sufletul la gură să afle cine va fi cel mai rezistent participant care va întra în posesia marelui premiu.