Ce concediu scurt! Adela Popescu se întoarce la Pro Tv

12-13-cove.jpg

Actrița a anunțat că, din 29 august, îi va da din nou o mână de ajutor lui Cove, la prezentarea emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la PRO TV

La nici trei luni de când a născut, Adela Popescu se întoarce pe micul ecran! Actriţa care are acasă un bebeluş s-a mobilizat repede şi revine la serviciu mai repede decât şi-ar fi imaginat până şi fanii ei. Luni (29 august), proaspăta mămică şi Cove vor face echipă la "Vorbeşte lumea".

Adela Popescu (29 de ani) și Cove (41 de ani) se întorc cu un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, într-un nou decor, din 29 august, la Pro TV. De luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 16:00, telespectatorii vor fi conectați la știri din lumea mondenă, sfaturi de sănătate, frumusețe, modă, alături de cei doi prezentatori și invitații lor speciali.

"Mai este foarte puțin și începem! Abia aștept! M-am bucurat că am parte de ajutor din partea bunicilor cu cel mic și am avut noroc cu el pentru că este foarte cuminte. Mănâncă înainte să plec și doarme până ajung acasă. Astfel, am putut să mă întorc în noul platou de la «Vorbește lumea», alături de colegii mei, și suntem foarte pregătiți să începem în forță un nou sezon. Totul arată senzațional, iar subiectele pregătite sunt condimentate perfect!”, a declarat Adela.
Cove este încrezător că noul sezon va fi unul de succes. "Vacanța a fost scurtă, însă am reușit să îmi încarc bateriile. Decorul arată senzațional și sunt convins că ne vom simți minunat în el alături de invitații noştri! De luni, începând cu 11:30, vă așteptăm pe toți să fiți alături de noi și să începem împreună un nou sezon!”, a spus şi prezentatorul.
Luni, telespectatori vor afla cum a petrecut Ștefan Stan alături de prieteni într-un parc de distracții, dar și detalii despre cum și-a cucerit iubita. Telespectatorii vor vedea cum au petrecut vedetele în vacanță, dar și ce alimente ne fac fericiți.

Loading...
 
 

Citește și

  • adela popescu

    Emoţii mari pentru Adela Popescu care în urmă cu doar câteva zile a sărbătorit primul an de căsnicie, dar odată cu acest eveniment şi prima ieşire din oraş cu micuţul Alexandru, bebeluşul ei de nici trei luni. Actriţa a povestit că şi-a luat inima-n dinţi şi împreună cu Radu Vâlcan au planificat în premieră o scurtă vacanţă în trei.

  • adela popescu

    Adela Popeascu a îngroșat de curând rândul proaspetelor mămici din showbiz-ul românesc, atunci când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul ei și al lui Radu Vâlcan. Ziua de 11 iunie a fost cea mai fericită pentru celebrul cuplu, iar fanii vedetelor au așteptat de atunci prima imagine cu băiețelul mult dorit.

  • adela popescu radu valcan

    Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu aproape o lună, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

  • A născut pe 11 iunie, pe cale naturală, un băieţel perfect sănătos, pe care îl va boteza Alexandru, iar primele două săptămâni petrecute cu bebeluşul acasă au fost de vis pentru Adela Popescu (29 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1