În ce casă cochetă s-a mutat Anca Serea! Orice copil şi-ar dori camera băieţelului ei

anca_serea.jpg

anca serea casa pijamale
Atunci când este acasă, Anca Serea se relaxează în prijamale citind o carte
Foto: arhivă personală

În preajma Sfântului Nicolae, Anca Serea şi Adi Sînă, împreună cu familia lor numeroasă s-u mutat în casă nouă. Cuplul şi cei 6 copii au părăsit vila din Cernica şi au decis să trăiască de acum înainte în Pipera într-o locuinţă mult mai spaţioasă, în care copiii să aibă camere frumos decorate.

Casa din Cernica în care locuia până acum Anca Serea şi soţul ei, solistul Adi Sînă, a devenit neîncăpătoare pentru ei după ce şi micuţa Leah, cel de-al şaselea copil al cuplului, a apărut în peisaj. Prinşi în focul amenajărilor care a început în urmă cu mai bine de o lună, dar şi al botezului recent al celei mici, Anca Serea a reuşit abia de două zile să se mute în noua locuinţă, copiii fiind în al nouălea cer. Şi au şi motive să fie fericiţi, pentru că acum au fiecare camere mobilate şi decorate în funcţie de vârsta şi nevoiele lor.

anca_serea_camera_moise.jpg

anca serea camera moise
Copiii Ancăi Serea, fascinaţi de amenajările camerelor din noua lor casă
Foto: arhivă personală

"Dorim să ne mutăm într-o casă mai mare. Acum copiii stau câte doi într-o cameră şi am vrea ca fiecare să aibă propriul spaţiu. Dacă am avea două-trei camere în plus ne-am simţi mai relaxaţi şi am fi mai liniştiţi", declara prezentatoarea tv. 

anca_serea_copii.jpg

anca serea camera moise
Aşa arată camera lui Moise, cel mai mic băieţel al vedetei
Foto: arhivă personală

Micuţul Moise, cel mai mic băieţel al cuplului, este extrem de fericit că în cameră a găsit jucării din lemn, un cort în care se poate ascunde de fraţii mai mari, dar şi un pătuţ confortabil care se adaptează în funcţie de ritmul lui de creştere. Imagini cu încăperea lui Moise amplasată la mansardă au post publicate de Anca Serea.

Anca Serea locuieşte cu chirie în vila din Pipera în care s-a mutat

"Prima seară în casa cea nouă, plină de bucurie şi zarvă de copii care-şi vizitează pentru prima oară camerele! Acesta este spaţiul micuţului Moise.

Este topit după pătuţ, iar eu liniştită că e safe pentru un copil de vârsta lui", nota vedeta.

Pentru decorarea camerei de la mansarda vilei cu două etaje s-au folosit produsele unui brand-ului suedez, în încăpere fiind aduse pentru pe lângă covoraşe, o bicicletă fără pedale, un un centrul pentru activităţi, un cufăr pentru jucării, un fotoliu şi o canapea, cutii pentru depozitare, măsuţă cu scaune, trenuleţe şi şine din lemn.

anca_serea_moise.jpg

anca serea camera moise
Anca Serea are 6 copii, iar acum vedeta le-a făcut camere individuale
Foto: arhivă personală

Anca Serea (38 de ani) şi Adi Sînă (42 de ani) au 6 copii. David are 18 ani, Sara 12 ani, Noah a împlinit 6 ani, Ava 5 ani, Moise a împlinit 3 anişori, iar cel mai mic membru al familiei este o fetiţă pe nume Leah care s-a născut pe 14 august, şi are aproape patru luni.

Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă”, declara pentru Click! solistul Adi Sînă, soţul Ancăi Serea. 

 

Citeşte şi:

 

FOTO EXCLUSIV Poftiți în vila-palat în care locuiesc Anca Serea și Adi Sînă

Cine este persoana din umbră care o ajută de fapt pe Anca Serea să crească 5 copi

 

   

Loading...

Citește și

  • Când ai o familie numeroasă, niciodată nu îţi ajunge spaţiul. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Ancăi Serea şi al lui Adi Sînă, care de curând şi-au schimbat locuinţa. Au plecat cu cei şase copilaşi ai lor dintr-o casă cochetă din Cernica într-o vilă mai spaţioasă situată în Pipera. Deocamdată locuiesc cu chirie şi se gândesc să o cumpere doar dacă cei mici se vor acomoda în imobilul al cărui preţ este de jumătate de milion de euro.

  • anca serea casa

    Primăvara începe cu investiţii imobiliare pentru cuplul Anca Serea-Adrian Sînă. Vedeta tv şi artistul au anunţat că îşi scot casa-palat la vânzare, pentru că nu au suficient spaţiu. Vila celor doi este amplasată într-o zonă de vis, în complexul rezidenţial "Swan Lake Village" din Pantelimon.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1