Ce casă cochetă are Marina Voica! Gradina parcă e scoasă din reviste

1-casa.jpeg

Marina Voica este mândră de grădina ei: „Pentru asta am cumpărat casa! Uite ce frumusețe!”

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Marina Voica a trecut acum 3 luni printr-o cumpănă a vieţii sale, fiind operată cu succes pe cord la o clinică privată din Braşov.  Artista pare că se recuperează din ce în ce mai bine şi emană mult optimism şi energie pozitivă, deşi este încă puţin slăbită.

Zilele trecute, celebra artistă a fost vizitată acasă, la Breaza, de o echipă a emisiunii Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV. Extrem de cochetă, studiindu-şi mereu mişcările şi cu oglinda în mână. Pentru că, la 84 de ani, Marina Voica a mărturisit că se simte ca la 16 şi nu renunţă nicicând la oglindă.

2-marina.jpeg

La 84 de ani, Marina Voica se simte ca la 16 și e foarte atentă la cum arată

Se uită mereu în ea şi se aranjează pentru că îi place să fie perfectă. După 60 de ani de carieră, interpreta ştie exact cum trebuie să arate şi să se pregătească pentru un interviu. Şi este o apariţie! A fugit de agitaţia din Bucureşti tocmai la Breaza, acolo unde şi-a creat oaza ei de linişte şi are o grădină superbă, ca în reviste. “Pentru asta am cumpărat casa! Casa nu-mi place, dar aleea este unică. Uite ce frumuseţe! Totul e frumos la mine”, a spus Marina Voica când şi-a prezentat grădina.

3-flori_casa.jpeg

Și-a decorat casa cu multe flori și fel de fel de obiecte de suflet

«Mi-a scos inima şi a făcut-o ca nouă»

„Am putere să am grijă şi de una, şi de alta. Încă nu mi-a revenit pofta de mâncare, am slăbit foarte mult”, spune artista, pomenind de operaţia pe cord deschis pe care abia a suferit-o. „Cel mai bun doctor chirurg din această ţară mi-a deschis şi mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească şi a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă. Nu a durat operaţia foarte mult şi iată-mă acum operată cu mare succes! După 7 zile am fost externată şi am continuat recuperarea acasă… A fost greu, eu sunt singură… fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă.Trebuie să mă mişc şi sunt obligată să mă mişc după operaţie, nu trebuie să stau. Eu mă simt mai bine când mă mişc”, povesteşte Marina Voica.

 “Am slăbit foarte mult. Adevărul este că la faţă nu m-am schimbat… Tinereţea a fost grea, în general, dar eu nu simt nici o diferenţă!”, a mai mărturisit vedeta.

4-casa.jpeg

Și-a decorat casa cu multe flori și fel de fel de obiecte de suflet

«Am fost tentată şi eu să-mi fac operaţii»

 În momentul în care discuţia se purta despre tinereţe şi frumuseţe, Marina Voica a făcut referire şi la operaţiile estetice: “Sunt bune, dacă au noroc să fie şi reuşite! Nu înţeleg pentru buze de ce fac aşa. Adică, pentru ce? Pentru un bărbat să ai asemenea buze? Pentru cine? Am vrut la un moment dat, chiar m-am sfătuit cu doctorul meu cardiolog, dar ştii ce e periculos? Pe urmă te trezeşti şi nu mai vezi faţa ta!”, a povestit  celebra artistă.

5-marina.jpeg

Cochetă cum o știm, solista a schimbat mai multe ținute

A condus maşina după trei săptămâni

Şi pentru că maşina ei era parcată cu grijă la umbră, vedeta a mărturisit că, după intervenţia chirurgicală, a fost nerăbdătoare să urce la volan. “Trei luni de zile nu am avut voie să conduc, dar eu am făcut-o în 3 săptămâni, chiar dacă am avut unele restricţii. Vreau să fiu independentă. În general, vorba soţului meu, eu conduc băieţeşte. Am condus şi tanc. Am dragoste pentru condus. Am luat carnetul destul de târziu, la 40 de ani. Soţul meu îmi spunea că nu am nici un fel de talent la condus, dar apoi când m-a văzut la volan, a fost alături de mine şi m-a încurajat”, a spus Marina Voica, despre dragostea ei pentru condus.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5