Ce bust de nota 10 ascunde sub ie Maria Constantin!

6-7-v-maria-cosntantin.jpg

Pe scenă, în ţinută populară

Senzuala solista Maria Constantin (31 de ani) cântă pe scenă îmbrăcată decent, în costume populare, însă iată că, în vacanţa din Italia, ea şi-a etalat trupul de nota zece, pe contul de Instagram. Maria se poate mândri cu o siluetă de viespe, dar şi cu un bust impozant, 100% natural, fotografia din piscină aducându-i sute de like-uri din partea fanilor. De altfel, ea a câştigat bani frumoşi şi ca fotomodel, promovând modele de rochii de seară.

 

După divorţul de la începutul anului, de omul de afaceri Marcel Toader, cântăreaţa a luat viaţa de la zero, astfel că s-a mutat într-un alt apartament, situat într-un complex rezidenţial din Capitală. În plus, a încheiat cu brio primul an la Conservator, unde studiază muzica. Ea este fericită că a făcut pace şi cu Ciprian Tapotă, tatăl copilului ei, Codruţ ( 8 ani), astfel că îl poate lua cu ea, în vacanţa de luna viitoare, din Bulgaria şi Grecia.

Loading...

Citește și

  • S-au iubit cu patimă vreme de cinci ani, apoi, după divorț, au devenit dușmani, ­arun­cân­du-și acuze grave în emisiunile tv. Totuși, de dragul fiului lor, Codruț, în vârstă de 8 ani, solista Maria Constantin (31 de ani) și primul soț, Ciprian Tapotă, au revenit recent la sentimente mai bune.

  • Face ce face și este iar în centrul atenției. Maria Constantin (31 de ani) se distrează într-o vacanță de vis în Antalya, unde și-a expus la soare trupul sexy. Solista de muzică populară a realizat cele mai seducătoare fotografii ale ei de până acum şi ne-a arătat ce corp frumos are atunci când scapă de ie şi de catrinţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1