Ce burtică mare are Gabriela Cristea, însărcinată în cinci luni!

gabi.jpg

gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica
Gabriela Cristea va naşte în această toamnă
foto: arhiva personală

După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

În această toamnă, familia Gabrielei Cristea se va mări. Este cel mai aşteptat membru, un cadou divin pe care l-a primit abia acum la 42 de ani, după ce în trecut s-a chinuit mult casă rămână însărcinată. Vedeta tv este gravidă în 22 de săptămâni şi va aduce pe lume o fetiţă, iar burtica ei s-a conturat deja, astfel că sarcina nu mai poate fi ascunsă. Prezentatoarea nu îşi mai doreşte acest lucru, ea fiind doar precaută în primele luni, pentru ca medcii să să o asigure că totul se desfăşoară normal pentru a putea face anunţul oficial.

"Are mama o fetiţă cât un ghemotoc, are tata o fetiţă frumuşică foc!", a scris vedeta tv în dreptul unei fotografii recente în care radiază de fericire alături de soţul ei. 

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt extrem de fericiţi că în această toamnă vor deveni părinţi de fetiţă
foto: arhiva personală

În aceeaşi imagine, din platoul emisiunii pe care o prezintă, Gabriela Cristea are o burtică rotunjoară şi poartă balerini, semn că nu vrea să se suprasolicite nici măcar atunci când apare pe sticlă.

Gabriela Cristea formează un cuplu cu Tavi Clonda, colegul ei de platou, cu care s-a căsătorit în primăvara lui 2015 după aproape doi ani de relaţie. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu scandal în 2013 după cinci ani de mariaj.   

Loading...

Citește și

 • Gabriela Cristea

  După îndelungi şi costisitoare tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii! Vedeta tv este însărcinată în 15 săptămâni, urmând ca la finalul lunii august ea şi soţul său, Tavi Clonda, să devină părinţi. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi fix după ce medicul le-a spus că nu sunt probleme cu sarcina.

 • gabriela cristea

  Căsătoriți de doi ani, Gabriela Cristea (42 de ani) și Tavi Clonda își vor îndeplini în patru luni visul de a fi părinți. Prezentatoarea de la Kanal D s-a chinuit mult să devină mamă, dar dorința și eforturile sale au fost răsplătite.

 • nunta gabi cristea tavi clonda primaria sectorului 4

  Ani de-a rândul și-a dorit să devină mamă, însă, abia acum, la vârsta de 42 de ani, i s-a îndeplinit dorința Gabrielei Cristea. Până să-și vadă visul cu ochii, vedeta a făcut tratamente de fertilizare și chiar fertilizări in vitro care au costat-o mii de euro.

 • cristea

  Gabriela Cristea (42 de ani) și Tavi Clonda (36 de ani) formează unul din cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. Cei doi nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor și își exprimă dragostea la orice pas. Se pare că cei doi vor avea și mai multe motive să se ”giugiulească” în public.