Ce botez de fiţe îi face Pepe fetiţei! EXCLUSIV

pepe_si_rosa.jpg

botez fiica pepe rosa alexandra petrecere
Pepe este în culmea fericirii de când a devenit pentru a doua oară tătic
foto: arhiva personală

Pepe se pregătește pentru primul eveniment special din viața fetiței lui, Rosa Alexandra, care va fi creștinată duminică, chiar de Sfântul Alexandru. Nașii de botez ai fetiței artistului sunt Andra și Cătălin Măruță, care au botezat-o și pe Maria, fetița cea mare a lui Pepe.

Pepe (36 ani) și soția lui, Raluca (23 ani), vor trece prin emoții mari duminică, când va avea loc botezul mezinei lor, Alexandra Rosa. Evenimentul se va desfășura la biserica Sf. Fanurie din Capitală, tot acolo unde nașii micuței, Andra și Măruţă, l-au creștinat pe fiul lor, David. Petrecerea de botez se va desfășura de la ora 20.00, la Aristocrat Events Hall.

”Am optat pentru un costum de la Filip Cezar. Tot el mi-a făcut și costumul la nuntă. Iar Raluca și-a luat o rochie de la Wanda Dream”, a declarat Pepe pentru Click!

image1.jpg

pepe botez rosa alexandra
Pepe i-a făcut fetiţei un super candy-bar
foto: arhiva personală

De această dată, spre deosebire de nunta sa, Pepe a ales un meniu ușor, de vară. Invitații artistului se vor delecta la aperitiv cu delicatese precum: coşuleţe cu parmezan, pastă de măsline kalamata, frigăruie de brânză mozzarella şi roşii cherry, frigăruie de brânză cu mucegai şi struguri, salam chorizo, trilogie de brânzeturi marinate, ruladă de caşcaval cu struguri şi susan, pastramă de vită, ruladă de caşcaval cu mac şi măsline.

image2.jpg

candy bar pepe dulciuri trandafiri
Toată organizarea a fost inspirată de numele fetiţei, aşa că vor predomina trandafirii, unii fiind făcuţi din zahăr
foto: arhiva personală

La felul principal el a optat pentru somon cu orez, broccoli şi sparanghel, apoi muşchi de vită, servit cu pară caramelizată şi ruladă de curcan. Pe toată durata petrecerii, invitaţii se vor îndulci de la un candy-bar plin cu fondante, macarons, madlenes, toate realizate de Dulce by Paula cu petale de trandafir, zmeură şi căpşuni.  Toată organizarea a fost inspirată de la numele micuței Rosa, așa că vor predomina trandafirii roșii. ”Tematica evenimentului va fi culoarea roșie și trandafirii roșii. Inclusiv luminile, decorul, tortul și trusoul micuței vor fi de culoare roșie”, a declarat Pepe pentru Click! 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1