Ce bolid de fițe și-a luat Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley

sebastian-dobrincu-masina.jpg

sebastian dobrincu si masina lamborghini
Sebastian Dobrincu e mândru de noua lui achiziție, un superb Lamborghini Huracan
foto: arhiva personală/Instagram

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român din Silicon Valley, a tras lozul câștigător și în afaceri, și în amor. Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a întors în România în pandemie pentru a fi alături de noua lui iubită, cântăreața Ioana Ignat. Pentru a-și impresiona iubita vedetă, Dobrincu și-a cumpărat mașina visurilor sale, cel mai nou model de Lamborghini Huracan.

Bolidul costă peste 300.000 de euro, iar nuanța aleasă, un albastru intens, fură privirile oricui. Mândru tare de noua sa achiziție, tânarul a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, acolo unde are peste 136.000 de urmăritori.

“Nici nu puteam visa la așa ceva acum câțiva ani. Vine la pachet cu multe sacrificii și riscuri, dar ambiția și munca fac diferența în viață. E o jucărie și un reminder că tu controlezi cât de imposibile sunt unele dorințe”, a scris solistul lângă imaginile cu bolidul nou achiziționat.

Sebastian este specialist IT și deține o companie care face statistică și management pentru social media. Tânărul de 22 de ani adoră însă și muzica și a lansat deja câteva melodii care se bucură de succes.

Citește și:

În ce teroare a trăit Sebastian Dobrincu până să plece în America. “Am fost hărțuit și bătut în liceu!”

Milionarul Sebastian Dobrincu s-a cuplat cu solista Ioana Ignat

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1