Ce bine se ţine «Păcală» Sebastian Papaiani la 79 de ani!

6-vedete-2-col-sebastian-papaiani-acum.jpg

2016. Sebastian Papaiani și-a păstrat carisma și umorul din tinerețe
Citeste tot despre: 

La 79 de ani, actorul care le-a dat viaţă celebrului Păcală, plutonierului Căpşună din „B.D. la munte sau la mare” sau lui Ieremia din „Toate pânzele sus” se bucură de viață mai mult ca oricând.

Sebastian Papaiani este extrem de activ, are vorbele la el și este o sursă infinită de glume și voie bună. De curând, celebrul Păcală a jucat în „Manifest”, un film de televiziune regizat de Bobby Barbacioru, în care le-a avut colege pe îndrăgitele actrițe Maia Morgenstern şi Manuela Hărăbor.

6-vedete-2-col-sebastian-papaiani-inainte.jpg

1974. Rolul “Păcală”, din filmul lui Geo Saizescu, îl va urmări toată viața pe Papaiani

 

Papaiani este și o persoană mondenă și nu ratează evenimentele care au legătură cu profesia sa. Vineri, el a ieșit la premiera filmului indian „FAN”, care a avut loc la Afi Cotroceni, pentru a vedea povestea unui star şi a fanului său, interpretaţi în dublu rol de Shah Rukh Khan. Maestrul a fost încântat de peliculă, a socializat cu cei prezenți și a făcut poze cu fanii.   

Loading...
 
 

Citește și

  • sebastian papaiani

    După 45 de ani de carieră, maestrul Sebastian Papaiani (79 de ani) trăieşte clipa. Actorul a povestit de curând drama prin care a trecut la doar patru ani, când și-a pierdut frații gemeni în cutremur, dar şi prin ce încercări a trecut de-a lungul anilor.

  • Sebastian Papaiani, comemorare, vaduva lui Papaiani, pomana, Pacala, fiu Papaiani, drama, destin

    Rolurile cu iz de poreclă, Păcală, Plutonierul Căpşună sau Gogu a lu’ Pupăză, i-au adus actorului Sebastian Papaiani o popularitate copleşitoare. Acum, la 78 de ani, artistul, care are în palmares 65 de filme, trăieşte modest. Ar fi strâns bani pentru zile negre, dar susţine că mereu a fost plătit sub demnitatea lui de actor şi că, adesea, a făcut muncă patriotică.