Ce bine se menține Valentina Pelinel! Cum arată, însărcinată în 4 luni

valentina_pelinel_2.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel (35 de ani)
foto: Arhiva Personală

Valentina Pelinel (35 de ani) a închis gura bârfitorilor, luni (4 ianuarie), când a anunțat, oficial, că va avea un copil. Frumoasa blondă a scris pe o rețea socială că a fost la medic și că sarcina evoluează foarte bine. Mai mult, a dezvăluit și sexul bebelușului: va avea un băiețel.

Deși sarcina este, deja, în cea de-a patra lună, se pare că silueta vedetei nu a avut deloc de suferit. Valentina Pelinel face tot posibilul pentru a arăta perfect, și nu are deloc probleme cu kilogramele în plus. Drept dovadă stau fotografiile pe care blondina le-a publicat de la petrecerea de Revelion.

Are o talie trasă prin inel

valentina_pelinel_rev.jpg

valentina pelinel revelion
Valentina (35 de ani) și-a petrecut Revelionul alături de prietene
foto: Arhiva Personală

 

A purtat o rochie neagră, una albă și alta albastră, și a reușit să strălucească în fiecare ținută. Valentina s-a distrat de minune alături de prietenele ei în seara dintre ani, și chiar dacă nu a putut consuma alcool, și-a ocupat timpul făcându-și selfie-uri pe care, ulterior, le-a publicat pe profilul personal. 

Loading...

Citește și

  • valentina pelinel gravida cristian boureanu

    Valentina Pelinel (35 de ani) este gravidă în patru luni nu Cristi Borcea (46 de ani). Cei doi vor deveni părinți în luna mai a acestui an. Este cel de-al șaptelea copil pentru fostul acționar al echipei Dinamo, care se află în pușcărie de aproape doi ani. Cu toate acestea, multă lume se întreabă de ce blondina nu și-a întemeiat o familie cu fostul ei soț, Cristian Boureanu (43 de ani).

  • Valentina Pelinel (35 de ani) a început anul cu dreptul. Blondina a recunoscut că este însărcinată. Ea a aflat ca va avea un băieţel şi a făcut mai multe dezvăluiri inedite despre modul în care decurge sarcina.

  • Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

  • valentina pelinel

    Luni (4 ianuarie), la început de an, Valentina Pelinel (35 de ani) și-a surprins fanii și prietenii cu o veste-bombă. Frumoasa blondă a mărturisit că este însărcinată în patru luni, iar după numeroasele speculații cum că ar fi într-o relație cu Cristi Borcea (46 de ani), vedeta a ales să liniștească apele printr-un anunț oficial.