Ce bine se înțeleg Raoul și Mirabela Dauer după ceartă și împăcare

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Patru ani de pauză au fost între Mirabela Dauer și Raoul, însă cei doi îndrăgiţi interpreţi au început de curând să cânte iar în aceleași spectacole. Cei doi au ajuns la sentimente mai bune, după o perioadă furtunoasă.

Raoul (38 ani) și Mirabela Dauer (70 ani) se înțeleg foarte bine de când au îngropat securea războiului. Cei doi au reînceput să cânte în aceleași spectacole, încă din vara acestui an, pe Litoral. Artiştii au întrerupt colaborarea în 2013, iar la începutul anului 2014, de ziua lui Raoul, într-un turneu în Israel, s-au certat de mama focului. Motivul a avut legătură cu faptul că, la vremea aceea, Raoul a lucrat la un album cu o altă artistă, Viorica Macovei, iar Mirabela s-ar fi simţit trădată.

afis.jpg

Mirabela Dauer, Raoul, Rares Borlea, colaborare, ruptura, cearta, turneu, impacare
Mirabela și Raoul, din nou împreună pe același afiș

Timpul a trecut, iar Mirabela și Raoul au început să vadă lucrurile altfel și să uite ultimii patru ani de animozităţi, de dragul colaborării lor fructuoase, din trecut. Cei doi au început să colaboreze din 2004 și au format un duet de succes până în 2013, când colaborarea lor muzicală a ajuns pe butuci. Timp de 10 ani au lansat numeroase piese și albume împreună. Mai precis, Raoul, pe numele lui adevărat Rareș Borlea, i-a compus artistei piese pentru șase albume, adică în jur de peste 100 de melodii. Au încântat publicul de pe Litoral cu melodiile lor, însă ei vor reveni și în concertele de peste graniță, fiind ceruți din nou la export. Mirabela și Raoul vor susține concerte în Israel, la un festival pentru românii din Diaspora, programat în perioada 4-7 ianuarie 2018, după care vor lua drumul Americii, pentru un alt turneu. Tocmai din cauza colaborării muzicale intense, celor doi le-au ieşit vorbe, de-a lungul timpului, că ar avea şi o relaţie sentimentală.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5